Letöltöttem egy AutoCAD-es 3D-s rajzot, amely 3356 3D lapból áll! Ebből, hogy tudnék AutoCAD-ben 1 db. szilárdtestet csinálni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 15:54
1/1 A kérdező kommentje:
1. Átalakítottam 3356 lemezzé. Egyesíteni nem lehet, egy kockából kivonni nem lehet!
2. Átalakítottam 3356 lemezzé és 3356 szilárdtestté. Egyesíteni nem lehet (inkonzisztens él lap összefüggések). Az egészet egy kockából kivonni nem lehet. Különválasztani a lemezt a szilárdtesttől nem tudom hogy kell.
3. Átalakítottam 3356 3D lappá és 3356 (sík) felületté. Szilárdtestté konvertálni nem lehet (6712 objektum nem alakítható át). Különválasztani 3D lapokat a (sík) felületektől nem tudom, hogy kell.
2020. ápr. 18. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!