Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Másnak sem jön be ez az új...

Másnak sem jön be ez az új arcla.t?

Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 11:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Képet továbbra se lehet betenni?

Szerintem is nagyon amatőr, v0 kategória..

2020. máj. 12. 11:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jön be teljesen átláthatatlan. :/ az viszont tetszik, hogy mostantól szavazást is lehet csatolni a kérdéshez.
2020. máj. 12. 11:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be. Egybefolyik az egész, nem igazán átlátható.
2020. máj. 12. 11:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas lett. Átláthatatlan.
2020. máj. 12. 11:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem egyszeruen, hogy adhatnak ki ilyen verziot, nem eleg h ocsmany de meg bugos is... Senki munkajat nem szivesen kritizalom, de ez olyan mintha 50szazalkos elorehaladasnal valaki teszteles nelkul kiadna egy szoftvert. A facebookkal nem lehet osszehaslnlitani, ott a funkcionalitas nem latta karat a kinezet modositasnak, de most is mikozben irom a fel telefonomom van csak tartalom... (Kiveve a reklam)
2020. máj. 12. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lett. A régi letisztult, átlátható volt. Ez meg nagyon kezdetleges, minden összefolyik.
2020. máj. 12. 12:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szavazás funkció jó, na de a design...
2020. máj. 12. 12:02
 18/23 A kérdező kommentje:

Én is csak laikus vagyok, de a fejlécben az ikonok elég pixelesek, a logó is ahogy oda van téve vicc.

Túl világos minden, a betűszínen kellene állítani mert a fehérségben elveszik minden és úgy kell vadászni mindent.

És itt a kommentszekcióban a betűméretekkel is lehetne játszani mert összeolvadnak az adatok a válaszokkal.

Indítok egy petíciót. Ha már van ilyen szavazás.

2020. máj. 12. 12:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Látom, közben meglett az értékelés funkció is... Ami negyedórával ezelőtt még nem volt.
2020. máj. 12. 12:12
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

“Tudod a választ a kérdésre?” - Én értem, hogy az eredeti célja a gyakorinak, hogy gyors kérdés-válasz azt’ szevasz típusú oldal legyen, de az embereknek szüksége van/lenne valami normális felületre, ahol eszmét cserélhetnek. Én nem ismerek már/más normális, pláne átlátható fórumot (mint tizen pár éve az nlc; a Hoxát meg sosem tartottam kezelhetőnek), és hiába nem fórum akar lenni, szerintem rengetegen töltenek itt nagyon sok időt, de ez a válasz gomb csak még jobban azt sugallja számomra, hogy itt csak tömör, személytelen válaszokat lehet adni, mint valami kvíz műsor.

Szövegek megjelenése: Egy másik fórumon is ennyire széthúzták függőleges irányban a szövegeket, nagyítottak az alap betű méreten, azaz jóval kevesebb információ látszik egy mobil képernyőn, mint eddig. Nagyon nem felhasználóbarát, még több görgetés kell az olvasásához. Azóta nem nagyon keresem fel azt az oldalt.

Eddig is “kifogásolható”, érthetetlen volt, miért nem kötelező nick-et használni, de így, hogy már százalékok sincsenek, az a kevés megkülönböztetés is ugrott, ami minden felhasználónál jelen volt, még ha nem is volt teljesen egzakt, hiszen sokaknak van ugyanaz az értékelése.

Hogyha már így írok, egy bónusz észrevétel: a hasznos-nem hasznos aspektus helyett sokszor nyilvánvalóan a személyes tapasztalat alapján szavaz az ember, aztán sokan reklamálnak, miért szavazták le, holott sokszor csak arról van szó, hogy maga a kérdés sem volt egyszerűen, tényszerűen megválaszolható. Ilyenkor sokan nem azt nézik, hogy a “kérdésre adott választ” az illető, ahogy azt a gyakoris szabályzat előírja, hanem hogy az ő saját tapasztalatuk, saját világnézetük, stb. mennyire egyezik azzal a válasszal. Szerintem ez teljesen rendben is van az ilyen kérdéseknél.

Bár összességében én eltörölném az egész pontozást, és bevezetném a kötelező nick használatot.

A szavazás tetszik, sok kérdésnél megoldja a gyors válasz adást.

2020. máj. 12. 12:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!