Meg olyan kezdetlegesnek néz így ki. A réginek sokkal modernebb külseje volt, ez olyan 2000-es évekbeli szar kezdeménynek néz ki:(
2020. máj. 12. 11:30
12/34 anonim válasza:
8-as vagyok.
Nekem is az a vélemenyem, hogy itt fogom hagyni az oldalt.
2020. máj. 12. 11:32
13/34 anonim válasza:
Az új funkciók tetszenek, a kinézet viszont nagyon gány, átláthatatlan. Az új funckiók maradjanak, de kérem vissza az előző design-t.
2020. máj. 12. 11:32
14/34 anonim válasza:
Nem, elég béna.
2020. máj. 12. 11:34
15/34 anonim válasza:
Chrome böngészőben, asztalinál is van dark mode kiegészítő (bővítmény), feltételezem Firefoxhoz is van. Telepítsétek.
2020. máj. 12. 11:38
16/34 anonim válasza:
Szerintem rémes. Nem azért mert megszoktam a régit, vagy már nem fért volna rá az újítás, hanem olyan mintha nem lenne design. Egy átláthatatlan szövegmassza az egész, nem különülnek el a kérdések szinte egymástól. Amikor először betöltött azt hittem az van amikor hibásan tölt be egy oldal és a design nem látszik, csak a szövegfile.
2020. máj. 12. 11:42
17/34 anonim válasza:
Jézusom.. Gyakori.. Ez valami bűn ronda lett (bocsi) A szöveg méretek túl nagyok, teljesen elveszel a betűrengetegben, a össze vissza odahajigált shadow-ok a széleken, aránytalan és legalább 10 évvel visszadobta az egészet.
Ha nincs designeretek, miért nem használtok valami előkészített fórum templatet?
A toplistás helyezés funkció viszont kiváló és nagyon hasznos!
2020. máj. 12. 11:51
18/34 anonim válasza:
A régi design a mostani újításokkal sokkal jobb lenne.
2020. máj. 12. 11:53
19/34 anonim válasza:
Amúgy szerintem teljesen úgy néz ki, mint amikor rosszul tölt be egy oldal és olyan full fehér-kék minden😀 amikor először megnyitottam, még meg kellett néhányszor, mert az hittem a netem ba..akszik megint
2020. máj. 12. 12:00
20/34 anonim válasza:
"Chrome böngészőben, asztalinál is van dark mode kiegészítő (bővítmény), feltételezem Firefoxhoz is van. Telepítsétek."
Bővítménnyel többé-kevésbé eddig is jó volt. De nemár, ha van egy "újítás", akkor annyit nem tesznek bele, hogy ezt natív módon be lehessen az oldalon állítani, úgy lefejleszteni a design elemeket. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!