Mi van a gyakori kérdésekkel?
Figyelt kérdés
Régebben a fejünket szedték a "valaki nem akar ismerkedni?" című kérdésekért, viszont most tele van ilyenekkel az oldal. Nem moderálják? Úgy tudom ez nem egy társkereső oldal.2020. ápr. 23. 11:48
1/5 anonim válasza:
Miért nem jelented a moderátoroknak, ha ismerkedős kérdést látsz?
A szabályzatban nem történt változás, így gondolom, hogy a továbbiakban sem lehet...
2/5 anonim válasza:
Moderálják de a modik ideje is véges, nincs idejük minden kérdést végignyálazni csak azt nézik amit jelentenek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs kapacitás. A sztárok, bulvár kategória is használhatatlan a sok szemét miatt, és a filmes topikban is kb. 3 óránként kiírja valaki az "ajánlanátok valami jó animét?" kérdést, ahelyett hogy visszakeresné a 23.298 ugyanilyen kérdést, de azokat se törlik ki.
4/5 anonim válasza:
En tegnap olyat láttam hogy: "BP-n lecummantalak egy ukrán cigié he"
5/5 anonim válasza:
Tik sem vagytok mások, mint mások, belhaltok, ha más ismerkedik.
A hév sem étterem, még is láttam rajta embert enni.
Haggyjuk már ezt a sok ködösitést barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!