Megnézed hogy van-e már ilyen kérdés?
mielőtt felteszel egy kérdést meg szoktad -e nézni hogy van-e olyan vagy hasonlo kérdés és válasz?
Rengeteg az ismétlődő kérdés,"mikor kezdted a hozzátaplálást" vagy "mikor állt fel elöször a babad" szinte minden nap felteszik ugyanazt a kérdést holott ezekre már millioszor érkezett válasz korábban.
nem provokálni akarok,csak kicsit zavar,senki nem használja a keresőt?
Én mindig megnézem. Sőt, ha tudni akarok valamit, akkor "gyártom" a kérdést, mielőtt kitenném, kihozza az ilyen kérdéseket, és ha megvan a válasz, akkor bezárom azt az ablakot, nem írok ki új kérdést, minek?
De tényleg sokszor előfordul, hogy ugyanaz a kérdés két napon belül megjelenik minimum tízszer. Ha válaszoltam már valamelyikre, akkor azt szoktam csinálni, hogy előkeresem, és bemásolom a korábbi válaszomat. (Pl. milyen szúnyogriasztót használjak babám szobájában, hány fokos vízben pancsizik a babátok kint, és ehhez hasonlók.)
Én is rákeresek az "általános" dolgokra. Mikor mit evett? Mikor kezdett ezt vagy azt csinálni. Csak az egyedi dolgokat kérdezem meg.
Engem is zavar! A legjobban az idei nyár első kánikulás időszaka zavart. Naponta minimum 15 kérdéssel, hogy mibe öltöztessem a babám. Egy hét alatt minden életkorra, minden nemre, minden napszakra volt válasz, és mégis volt aki újra megkérdezte. Mikor meg mertem jegyezni, hogy talán tovább kellene léptetni a 3-4-sokadik oldalra, akkor meg úgy le lettem hurrogva, hogy olyat még nem tapasztaltam előtte...
Nem sok kérdést tettem fel eddig,de én is igy csináltam.
előszőr oldalt a keresőbe irom be a kulcsszot és megnézem mit dob ki,elolvasgatom és ha még mindig nem lettem okosabb akkor teszem fel a kérdést.
Igen, erre céloztam én is. Még jó hogy benne van a kérdésben, hogy hozzátáplálás, baba, csupa babás téma, de mostmár olyan kategóriában van, hogy a célközönség nem fog vele találkozni...
Egyébként a moderátorok rakják át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!