Lenne egy kérdésem?
Puzsér egyszer megmondta; minden két esetben kap hírnevet; vagy, ha fantasztikus - vagy, ha mesterien rossz. Nos, hogy hírnevet kapjon egy felhasználó egy értelmetlen kérdéssel, vagy túl butának vagy tehetségesnek kell lennie - ergo alkotnia kell valamit, ami képes az emberek 90%-ra hatni; pl az ember, aki a Húsvéti sonkát penészesen akarta enni, az ember, aki "azt hitte", elromlott a radiátora, mert nyáron nem fűtött, stb.
Az, hogy valaki simán értelmetlen kérdést tesz fel, nem elég; egyszerűen van egy csomó olyan buta kérdés, amit direkt a "hírnév" miatt tesznek fel, de egyszerűen vagy nem humoros vagy semmit nem vált ki a többi emberből vagy már egymilliószor feltették előttük.
Mivel én nekem nem célom, hogy hírnevet kapjak, illetve a GYIK szabályzatát is tiszteletben tartom, nem fogok bekerülni ilyen helyekre.
De, ha mégis; kit érdekel? Anonim oldal. Senki se tudja, ki vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!