Ti eddig mennyi kérdést írtatok ki gyakori kérdéseken?
Ez nem a GYÍK hanem a vicc kategória :)
Egyébként meg "Még egyetlen kérdést sem írtál ki honlapunkon." Mivel mindent (is) tudok.
Viszont, megválaszoltam pár komoly kérdést és rengeteg komolytalant. Néha csak azért látogatom meg az oldalt, hogy egy jót nevessek a kérdéseken és a válaszokon.
UI: A Google a barátom a Wiki meg a barátnőm.
570-et 7,5 év alatt
Számtalanhoz írtam hozzászólást.
Itthon dolgozó művész vagyok, tehát akkor GYIK-ezek, amikor akarok. :D Életvitelemet egy japán mondás szerint élem: Ha éhes vagy egyél, ha szomjas vagy igyál, ha álmos, aludj. 10 éve nem érdekel, milyen nap van, a 24 órás ciklust nem nekem találták ki.
Családommal is tök jól összetudom hangolni a saját ritmusomat. Csak annyira alkalmazkodom a világhoz, amennyire muszáj. :D
20 év után kiszálltam a mókuskerékből, nem bántam meg. Sokkal kellemesebb kívülről szemlélni a benne pörgőket. Nem is hinnétek, mennyien vannak idekint! A mókuskerékben járkálók nem jutnak sehová csak mennek és mennek, mint a Duracell nyúl. Mint a Matrix c. filmben, mindenki eldöntheti, melyik tablettát válassza, a kéket vagy a pirosat, bent marad vagy kimegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!