Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért szólnak le egyesek,...

Miért szólnak le egyesek, amiért egy vitát privát üzenetben akarok lerendezni velük a kérdés platformja helyett?

Figyelt kérdés
Többször is szokott lenni, hogy akár a saját kérdésemnél, akár a másénál egy negatív vagy provokatív kommentre úgy döntök, hogy inkább privátban reagálok. És ilyenkor elég gyakori, hogy az illető beírja a kérdéshez, hogy én mekkora gáz vagyok, hogy privát üzenetet írtam neki, meg hogy ő azokra sosem válaszol. Miért is lenne ez gáz? Először is, ez nem vitafórum. Másodszor, a szabályzat kimondja, hogy a kérdésre kell válaszolni, nem a többi válaszoló kommentjeire. Ergo, a személyes nézeteltéréseket privát üzenetben ildomos lerendezni. Akkor meg mi a gond vele?
2019. nov. 11. 08:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10: De ahogy írom, ez nem vitafórum, az oldal célja nem az, hogy építő jellegű viták alakuljanak ki. Az ilyenre vannak chatek és fórumok.
2019. nov. 14. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

" egy negatív vagy provokatív kommentre úgy döntök, hogy inkább privátban reagálok"

Itt válaszolni a kérdésre kell. Nem kell egy másik kommenttel vitatkozni.

2019. dec. 18. 13:54
 13/14 A kérdező kommentje:
12: Ha nekem szánják, azért csak válaszolok. Meg akkor miért van a privát üzenet opció?
2019. dec. 18. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

A honlap nem vitafórum.

Igazából, amit csak lehet, nyíltan kéne megmutatni.

Pl kiírnak egy kérdést és valaki beír egy ökörséget, majd más privátban korrigálja, azzal csak a többi embert vezetik félre, akit érdekelnea válasz.

Az meg, hogy valaki provokál; ott a jelentés gomb.

2019. dec. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!