Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kinek a tulajdona ez a gyakori...

Kinek a tulajdona ez a gyakorikerdesek.hu? És ebbôl megél?

Figyelt kérdés
És hogy lesz ebbôl pénz?? Az elhelyezett reklàmokon kívül.

2019. okt. 15. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

[link]

Olyan dolgokat kérdezel, amihez külső embernek nem sok köze van. Nem fogják itt sem a tudomásodra hozni.

2019. okt. 15. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ők megkérdik, te miből és mennyire élsz jól, válaszadásod után kérdezz vissza nyugodtan.
2019. okt. 15. 20:16
 3/8 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Ha már megkérdezted nagyi hasznos oldal. Akik régóta gyakoriztok nem azt vettétek észre, hogy az utolsó másfél évben sokkal kevesebben használják. Erre 2 magyarázatot tudok, az első az általános kérdések már mind meg vannak válaszolva. Az unatkozó trollok sok embert elriasztottak innen...
2019. okt. 16. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Maga a szolgáltató a WebMinute Szolgáltató Kft.

Itt többet megtudhatsz róluk [link]

Igaza van az utolsónak; egyrészt nagyon sok kérdés ismétlődik. Nézd meg ebben az alkategóriában hányszor írták ki, hogy hogyan kell kérdést törölni.

Más alkategóriában is látod ugyanazokat a kérdéseket és egy idő után már nincs kedve reagálni rá a felhasználóknak.

Voltak pl ilyen "Kedvtelen vagyok, levert, erőtlennek érzem magam" kérdések és megválaszoltam egyet (részletes válasz, ami az étkezésre, testmozgásra, pihenésre, mindenre kitér). Utána még kb ötöt úgy, hogy az előző válaszomat csak odamásoltam. Utána eluntam és nem írtam be többet.

Mások is így vannak vele.

Másrészt ott vannak a kamu kérdések, amikor időt és energiát feccölsz bele, hogy segíts valakinek, majd a kérdező beolt, hogy milyen buta vagy, hogy ezt bevetted. Vagy csak simán kiderül, hogy ő az egyik mezei troll.

Egy idő után elmegy az ember kedve reagálni bármire.

Illetve ott vannak a kérdések, amikre lehetetlen válaszolni; amikor valaki csak önigazolást keres. Amikor valaki csak feljjön és nem is vár választ csak elmeséli nekünk, hogy mi történt vele. Amikor valaki megkérdez egy vadidegenről valamit (Megsértődhetett a barátnőm és azért hunyta le a szemét, amíg beszéltem hozzá vagy un engem?) és nem érti, hogy mi látatlanban nem tudunk segíteni, kb 0 információval a kapcsolatukról.

Arról nem is beszélve, hogy néhány kérdéshez már az ember alapból nem nyúl hozzá, mert vagy olvashatatlanul hosszúra sikerültek vagy olyan infókat oszt meg benne a kedves kérdező, amiket épp eszü ember nem isztana meg gyomorgörcs nélkül. Valaki leírja részletesen, hogy mit mondott neki a főnöke és utána mit tett és ezt ki meri írni úgy, hogy ezt a főnöke is láthatja.

Ezek a kérdések vagy kamuk vagy nem aktuálisak már, ezért vonz kevés választ.

2019. okt. 16. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:

# 3 em a trollok az okoskák.

még 5-6 éve se volt ennyi lekezelő komment mint manapság.

2019. okt. 18. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
nem*
2019. okt. 18. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
"vagy olyan infókat oszt meg benne a kedves kérdező, amiket épp eszü ember nem isztana meg gyomorgörcs nélkül. Valaki leírja részletesen, hogy mit mondott neki a főnöke és utána mit tett és ezt ki meri írni úgy, hogy ezt a főnöke is láthatja." hahó ez egy anonim oldal , erről is szólna lényegében.
2019. okt. 18. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Anonim, de van az, amikor már kilépek az anonimságból a részletek megosztásával.

Pl tegyük fel (nem történt meg, csak példának írom); kiírom, hogy

"Miért ilyen szigorú a főnököm?

A főnököm egy magas nő, rövid barna haja van, én egy fejjel vagyok nála alacsonyabb, én is nő vagyok; mindenki imádja az irodánan, de nem tudom miért, mert egy hárpia. Tegnap, október 18-án is késtem 10 percet, mire odajön, hogy nem lesz ennek jó vége, mert a héten minden nap ennyit késtem. Pedig direkt 10 perccel kevesebb ebédszünetet veszek ki. Akkor miért ilyen szigorú? Különben is, 10 perc még semmi.

Ja meg a büfében szólt nekem erről, ebbe belerondítva az ebédszünetembe, mert azzal, hogy munkaügyről beszélt, rabolta azt.

35 éves 3 gyerekes magyar nő, így szerintem lehetne elnézőbb és megértőbb, nem?

Ja, az V kerületben dolgozunk amúgy és én a XXI kerületből járok be, ami nagyon messze van.

Próbaidős vagyok, kell a meló, de most komolyan, miért ilyen szigorú az a banya?"

(ez kamu volt - csak példának)

Ha a főnök szintén GYIK-zik vagy egy kollégám felismeri a szitut, és megmutatja a főnöknek, akkor szerintem nagyon gyorsan rájön, hogy a kérdés róla szól, mert a sztorimmal, amit leírtam kb anonim se maradtam számára (bár számotokra igen).

Így ez és az ilyen kérdések vagy 5-10-15 stb éves történeteket szemléltetnek a jelenidőben (pl, amikor már nem ő a főnököm és nem igen tehet sok mindent, ha rábukkan erre a jérdésemre, amit példának írtam) és a kérdező nem is a válaszokért írja ki, hanem, hogy kiadja magából. Vagy egyszerűen kamu.

2019. okt. 19. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!