Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért ilyen a gyakorikerdesek....

Miért ilyen a gyakorikerdesek.hu-n a legtöbb ember?

Figyelt kérdés
Felteszek egy kérdést, ahhoz írok még pár sort, hogy érthetőbb legyen a helyzetem, de a legtöbb válaszoló nem is a kérdésre válaszol, hanem kioktató, flegma stílusú hozzászólást ír. Miért csinálják ezt egyesek? Másnak is van ezzel tapasztalata?

2019. okt. 7. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Itt elek ki magukat, sz* rni kell rajuk..
2019. okt. 7. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon okosnak akarnak látszani,de egy értelmes válaszra nem telik abból a hatalmas eszükből.
2019. okt. 7. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Szokjunk már hozzá, hogy a Gyakori nem a kifinomult hölgyek és úriemberek fóruma, hanem főleg a taplóké. Ide nem szívsebészek járnak beszélgetni, hanem lúzerek. Persze tisztelet a kevés kivételnek.
2019. okt. 7. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem csak a gyiken, szinte az összes fórumon ez megy ahol anonim módon lehet irkálni.

Az emberek egész nap frusztráltak, vagy a meló helyen kuss a nevük és nem engedhetik ki a gőzt stb. Erre a "levezetésre" meg tökéletes platformot nyújt a gyik és hozzá hasonló oldalak.

Mondjuk az tény, hogy ide kifejezetten sok proli jár, akik minden téren rettentően sikertelenek lehetnek az életben, mellé még buták is.

És itt tökéletesen érvényesülni tudnak, mikor 2-3 hasonló proli válaszoló összeáll és nagy egyetértésben kifikázzák meg lepontozzák a kiszemeltjüket.

Egyébként meg le kell szarni, amúgy is egy szűk réteg az akik 7/24 itt élik az életüket és az az egyetlen sikerélményük ha névtelenül, személyazonosság nélkül pofázhatnak a neten.

2019. okt. 8. 01:41
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

leírták már az előttem lévők az okokat, amikkel egyetértek.

még annyit tennék hozzá, hogy a magyarok többsége önbizalomhiányos, és ezt okoskodással kompenzálja.

+ az a tapasztalatom, hogy rengeteg magyar borzasztóan túlbecsüli a tájékozottságát, értelmi képességeit, és mindenképpen nevelni, okoskodni akar.

2019. okt. 8. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Magát ezt a fórumot sokan nem arra használják, amire való.

1.

Nem egyező a tudásunk, a szintünk sokunknak. Lehet, hogy valakinek a postán egy csekkbefizetés komplikált, mivel életében nem csinálta. Ha megkérdezi valaki, hogy hogyan kell Internetbankon belül A számláról B-re átutalni, lesz vagy 3 ember aki jól leoltja, hogy milyen buta.

Ennek a fő oka, hogy a troll kérdések is elszaporodtak és kiírja valaki valami triviálisat, mégis akadnak, akik segítenek, időt és energiát szánnak rá, mad a kérdező kiröhögi őket, hoigy nem hiszi el, hogy bevették.

Egy idő után már egy ilyen szimpla kérdésnél, amit fent leírtam, is csak összevonná az ember a szemöldöké, hogy trollkodik az illető. Közben lehet, egy 75 éves ember a felhasználó, aki annyira nem használja a gépet.

2.

Illetve, aki magányos vagy félénk és nem bír kiállni magáért, idejön, mert itt lehet akárki. Kiadhatja a feszkót büntetlenül; nem érzékeli, hogy ugyanolyan hús-vér ember fogja olvasni az írásait, elvégre nehezebb ezt megérteni, ha a célközönségedet nem látod szemtől szemben.

3.

Vannak az alap trollok, akik néha értelmeseket is kérdeznek, de, mivel már ordít a stílusukról, hogy ők kicsodák, már tudjuk, hogy ki az illető. A lényeg, hogy nem kéne minden kérdésük latt válasz helyett csak támadni őket, mert, ha valaki pont ezt szeetné megtudni pár év múlva és rátalál a kérdésre, semmi infót nem kap. Plusz nem is biztos, hogy szívesen lenne itt felhasználó a sok gyűlölködést olvasva.

4.

Ezen kívül van, hogy tényleg a kérdező a hibás, mert nem arra használja, a fórumot, amire való. A Trollokról már írtam. De volt pl egy felhasználó, aki ki volt akadva, hogy a GYIK arra való, hogy mindenki sajnáltathasa valá, szóval miért nem teheti. Közben nem erre találták ki.

Én nem tudok segíteni olyan ügyekben, hogy a párja miért nézhetett rá csúnyán, a barátnője miért nem köszöntötte fel a születésnapján - ergo olyan kérdésekben, amik csak azért születtek, hogy kiadja a fájdalmát. Ha megkérdezem, hogy a kollégám miért nem köszönt nekem május elsején, amikor összefutottunk az utcán, szerintem senki sem tudna kielégítő választ adni (a kollégámon kívül).

---

Szóval ezek lehetnek a fő indokok.

2019. okt. 8. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

6:

És van az 5.típus, aki alapjában véve kerekperec csak feszkólevezetésre és dühöngésre használja az oldalt. Például a munkahelyen szabadságot kér, nem adják meg neki a kért időpontra, és erre feljön ide, és kiír egy kérdésnek álcázott panaszkodást valahogy így: "Nem szemétség a főnökömtől, hogy nem enged el szabadságra?" Erre választ igazából nem vár, csak kipanaszkodja magát a kifejtőrészben, valamint némi vigaszt nyújt neki, ha mások leírják, hogy ők is jártak már így.

2019. okt. 8. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Na itt a remek példa.

1. Amint a kérdező leírta, hogy nincs munkája, kb nekiestek

2. Amint elkezdtem felmérni a kérdezőt, hogy lássam, mi a helyzet vele és segíthessek, nekem estek

Ez a GYIK :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Ja és már csak a kommentjeimbe belekötés megy ezerrel, a kérdezőt tanáccsal más nem is segíti...

2019. okt. 10. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Facebookon ugyanezt csinálják NÉVVEL. Ilyen a világ most.
2019. okt. 12. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!