Itt nem ütközik a netikettbe, ha valakit leparasztoznak?
Függ attól is éppen melyik moderátor van műszakban. Van olyan aki leszarja az egészet és törli a kérdést. Pl. a politikában simán lehet anyázni meg fikázni a Fideszeseket, degradálni hogy milyen buták, véglények, egybitesek stb. Azokat a válaszokat és kérdéseket általában nem törlik mivel vlsz. egy baloldallal szimpatizáló moderátor van oda beosztva.
Vagy ha nagyon eldurvulna már a helyzet, akkor is fent hagyják 1-2 napig hogy hadd éljék ki magukat a kérdés alatt a válaszolók.
Én pont ezért nem válaszolok már oda, mert tiszta bolondok háza ami ott megy.
Gyakorlatilag van 10-15 aktív ember, és csak provokálásra használja a kategóriát, mert a moderátorok teret biztosítanak nekik.
Szóval a lényeg, hogy nem érdemes logikát keresni abban miért törlik az olyan kérdéseket, ahol egyébként ez indokolatlan lett volna.
Igen, pont ez az amit én is tapasztaltam. A kérdés úgy hangzott, hogy lesze 3 forintos kenyér BP-en.
Erre ugye természetes reakció egy BP-itöl, hogy az ott élö 1,7 millió emberen kívül a többi 9 milliard a világon müveletlen paraszt.
Törölték a kérdést. Nem tudom melyik gumiszabályt sikerült ráhúzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!