Miért kell feltenni minden nap 20x azt a kérdést, hogy:Ma /nem/kellene megjönnie, megjön-e? Vagy azt hogy: 37.2 a hőm bizakodhatom?
engem is idegesít, hogy huszonhatodszorra is felteszik ugyanazt a kérdést, és lusták rákeresni, hogy volt-e már ilyen kérdés - persze, hogy volt
sőt, a gép fel is dobja, mikor a kérdést el akarod küldeni, hogy már milyen hasonlók voltak
szerintem ezek az emberek csak biztatást, megnyugtatást akarnak, hallani akarják, hogy persze, hogy sikerült, bár úgyse tud senki semmi konkrétat mondani
Tovább szoktatok olvasni a főoldali kategóriánkénti első 3 kérdésnél?
Én tettem fel egy kérdést, ami értelmes, és fontos is lenne, hogy válaszoljanak rá, eddig mégis csak 1 ember válaszolt, és azzal sajnos nem nagyon jutok előre... :-(
(Súgok: Kategória: Számítástechnika - Programok; fájlcserélő programokról kérdeztem)
Majd én leugatlak!
Látszik, hogy sose voltál olyan helyzetben, hogy nagyon vágyjál egy babára, és még a női test működését se ismered.
Az ébredési hőből és a ciklus egyéb adataiból ki lehet számolni, terhes-e valaki. És ez személyre szabott, nem lehet általánosítani.
Próbáld ki egyszer, milyen hónapokig hiába bróbálkozni teherbe esni!
Egy anyuka vagyok, aki így esett teherbe 13 hónap kudarc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!