Miért nem vezetik be azt itt az oldalon, hogy mielőtt egy elküldött kérdés kiíródik, előtte ellenőrzik, hogy megfelel-e a szabályoknak?
Külföldi kérdezős oldalak közül sokon így csinálják. Így azok nincsenek is tele trollkérdésekkel. Meg ugye némelyiken csak meghatározott alkalommal lehet egy kérdést kiemelni, illetve meghatározott ideg (pl. 1 hónap) lehet rájuk válaszolni.
Ha itt is ezt tennék, egyből eltűnnének a trollkérdezők, és akkor már csak a trollválaszolókkal kellene problémázni, sokkal kisebb gond lenne.
Nem tűnne el a troll kérdező, több tucat olyan kérdést lehetne linkelni, amit nem töröltek le azután sem, hogy jelentették. Ha utólag nem törlik, akkor előzetes ellenőrzésnél sem fogják.
Onnantól kezdve, hogy szubjektív a moderálás, a cenzúra is szubjektív lesz. Felfogna valamennyit, de az agresszív trollokat nem állítja meg.
Ha volt egy kis időd megfigyelni, semmilyen javaslatot nem fontolnak és vezetnek be, így a "miért nem csinálják ezt és azt" kérdés csak pusztába kiáltott szó. Legfeljebb kevésbé fog frusztrálni téged, hogy kiírhattad magadból, de változás nem lesz.
Én, tudom, hogy nem kötözködöm, csak értetlenkedem. Te, vagy elhiszed, vagy nem.
Szeretnéd a változtatást, vagy csak ismertetni akartad, hogy másutt hogyan van? Egyébként van előzetes ellenőrzésű is, és anélküli is; te az előzetes ellenőrzésűekkel példálózol.
Ha szeretnéd a változtatást, akkor miért a felhasználótársaidtól kérdezed, hogy miért így van, és miért nem másképp? Az üzemeltetőtől kéne érdeklődnöd, neki kéne javasolnod, amit itt írtál.
Arra azért készülj fel, hogy a ’külön emberrel oldják meg’ javaslatod, napi 24 órában, a 3 műszak miatt 3 fő – de a monitor előtti munkavégzés miatt előírt kötelező szünetek miatt lennének hosszabb kihagyások, és egy sürgős választ váró kérdésnél ez nem jó; valamint a távollétei napokra - szabadság, betegség - helyettes kell, szóval, legalább 4 fő, de az valójában kevés. Nyilvános céginformáció szerint, a WebMinute kft. legutóbbi, 2019.08.06-i létszámadata 5 fő. Vitathatod itt, de nem engem kell győzködnöd, nem én alkalmazom, fizetem a jelenlegi létszámot sem; nekem mindegy, hogy 1 fő alkalmazottjuk van, vagy 500.
De, ha csak annyi a célod, hogy írjál róla a megvalósítás lehetőségét is kizárva, akkor jó az, hogy megkérdezted itt; számíthatsz legfeljebb féltucat válaszra, vitatkozhatsz azokkal, amelyek megtippelik, hogy miért nincs másképp, és ennyi.
A kérdésbeli témától hamarosan odajutni, hogy Magyarország indokoltan van lemaradva nyugathoz képest, hát…
Nem olvastam el a válaszokat.
Szerintem azért nem vezetik be, mert akkor a kérdések 3/4-ét ki se tennék.
Azért nekik is kell, hogy bizonyos számú kérdés kikerüljön a statisztikák miatt.
Ugyanezért nem vezetik be a kérdés törlése opciót. Rengeteg ember ír ki ide hirtelen felindulásból egy komplett sztorit, kérdésnek álcázva - ugyanígy egyrészt nem is használnák rendeltetésszerűen az oldalt, csak arra, hogy kiírja valaki a gondjait, látja, hogy jött pár komment vagy, hogy senki sem fogja a pártját és letörli és a kérdezt-felelek helyett már csak dühöngővé válna az egész felület - illetve nagyon megcsappanna a kérdések száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!