Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Végezhetnék egy kis közvélemén...

Végezhetnék egy kis közvélemény-kutatást?

Figyelt kérdés

Azért írtam a kérdésem a politika rovatba, mert gyakorlatilag csak ide szoktam bejönni.

A kérdésem az lenne, hogy ti vettetek -e észre bármit az oldal látogathatóságával kapcsolatban?

Engem nagyon sokszor nem enged fel avval, hogy az oldal túl hosszú ideje nem válaszol, és egyre többször előfordul hogy olvasás vagy válaszolás közben is ledob.

2019. szept. 15. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Valóban így van, nekem is sokszor okoz problémát.

de ez nem hiszem hogy a látogatottsággal függ össze valami egyéb problémájuk lehet az oldallal.

2019. szept. 15. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem rég tettem ki ugyanezt a kérdést "Egyéb -> GYIK" kategóriában. Szóval ez ezek szerint több embernél is probléma.
2019. szept. 15. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kivettek egy kis vasat a szerverből: vagyis olcsóbb helyet bérelnek ezután, ami lassúbb és bizonytalanabb.
2019. szept. 17. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Kezd tele lenni a t'köm!

TUDOM hogy minden alkalommal kijelentkezem, ennek ellenére az oldalra fellépéskor bejelentkezett állapot fogad!!!!!!!!

2019. szept. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!