Milyen lenne? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lenne,ha egy kérdésnél belehetne állítani,hogy mennyi ideig legyen látható az oldalon.Mert vannak olyan kérdések,ami egy napra szól,pl.Ma lesz az esküvőm,nagyon izgulok.mit tegyek? v ilyesmi..Van olyan ami pedig mondjuk csak pár hónapra.tehát pl a héten megyek táborba,és ilyenekre gondolok.Mit tudom én,belehetne állítani több évre is akár,és ha eseleg valaki 3 hónapra állította,de utána még várja a válaszokat,akkor kiírná újra.Mert így a felesleges kérdések már törlődnének az oldalról.Csak az válaszoljon,aki normálisan tud írni!Bocs,hogy hosszú.:)(Remélem,érthető volt)2010. júl. 14. 18:58
1/5 anonim válasza:
NEm rossz az ötleted :)
nekem is volt olyan kérdésem ami arra a hétre szólt , akkor nem kaptam választ, később persze sokat...
Jó az ö9tlet, én támogatom :)
2/5 anonim válasza:
jó ötlet!:) nekem is vannak már elavult kérdéseim. de akár egy szimpla törlés gombot is be lehetne vezetni.
3/5 anonim válasza:
Ha valaki rátalál a kérdésre valahogy és ugyan abban vagy hasonló cipőben jár mint Te amikor felraktad a kérdést akkor neki ez segítség lehet... Így elméletileg nem raknák fel sokszor ugyan azt a kérdést, de ha Te törölnéd amit felraktál akkor senki sem találna rá... (xD)így megint fel kéne tenni... szóval ... persze használni kell a keresőt hozzá amit nem nagyon szoktak... :D rem. értitek :DD
4/5 anonim válasza:
Nem számít, hogy régi kérdés és csak egy napra szólt, ha én ugyanabban a cipőben járok, akkor szívesen elolvasom, sőt én azt is szeretem, ha egy kérdés fel lett téve 20X, mert így nagyobb esélye van a normális válasznak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is jó, hogy megmaradnak, mert így, mint már írták, ha nekem is az a problémám, mint neked, akkor lehet, hogy a kérdésedre csak évek múlva fogok rátalálni, de akkor hasznos lesz számomra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!