Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen lenne? (bőv. Lent)

Milyen lenne? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lenne,ha egy kérdésnél belehetne állítani,hogy mennyi ideig legyen látható az oldalon.Mert vannak olyan kérdések,ami egy napra szól,pl.Ma lesz az esküvőm,nagyon izgulok.mit tegyek? v ilyesmi..Van olyan ami pedig mondjuk csak pár hónapra.tehát pl a héten megyek táborba,és ilyenekre gondolok.Mit tudom én,belehetne állítani több évre is akár,és ha eseleg valaki 3 hónapra állította,de utána még várja a válaszokat,akkor kiírná újra.Mert így a felesleges kérdések már törlődnének az oldalról.Csak az válaszoljon,aki normálisan tud írni!Bocs,hogy hosszú.:)(Remélem,érthető volt)
2010. júl. 14. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

NEm rossz az ötleted :)

nekem is volt olyan kérdésem ami arra a hétre szólt , akkor nem kaptam választ, később persze sokat...

Jó az ö9tlet, én támogatom :)

2010. júl. 14. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jó ötlet!:) nekem is vannak már elavult kérdéseim. de akár egy szimpla törlés gombot is be lehetne vezetni.
2010. júl. 14. 19:14
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha valaki rátalál a kérdésre valahogy és ugyan abban vagy hasonló cipőben jár mint Te amikor felraktad a kérdést akkor neki ez segítség lehet... Így elméletileg nem raknák fel sokszor ugyan azt a kérdést, de ha Te törölnéd amit felraktál akkor senki sem találna rá... (xD)így megint fel kéne tenni... szóval ... persze használni kell a keresőt hozzá amit nem nagyon szoktak... :D rem. értitek :DD
2010. júl. 14. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, hogy régi kérdés és csak egy napra szólt, ha én ugyanabban a cipőben járok, akkor szívesen elolvasom, sőt én azt is szeretem, ha egy kérdés fel lett téve 20X, mert így nagyobb esélye van a normális válasznak.
2010. júl. 14. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó, hogy megmaradnak, mert így, mint már írták, ha nekem is az a problémám, mint neked, akkor lehet, hogy a kérdésedre csak évek múlva fogok rátalálni, de akkor hasznos lesz számomra :)
2010. júl. 15. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!