Szerintetek itt a moderátorok egy 10-es skálán, hogy dolgoznak?
1 nagyon rossz, 10 jó.
Szerintem 1.
Amikor róluk írtam, törlés mellett az volt a válasz, hogy ne írjak valótlanságot.
Ha nem lenne rossz tapasztalatom, nem lennèk felháborodva.
Most, hű de jól működik a törlés, hogy moderátorokról van szó!
3/10
hibába mentegetik őket, a moderálás teljesen következetlen és túlzottan szigorú.
legutoljára azért törölték a magyar-ukrán nőkről szóló kérdésem, mert szerintük általánosítottam, miközben nem állítottam, hogy minden ukrán-magyar nő ilyen meg olyan lenne- ergo nem tudják, mi az az általánosítás.
törölték már azért is kérdésem, mert vitázni kezdtem a válaszolókkal, nem is tudtam, hogy már az egyet nem értés kifejezése is tiltott.
amikor megkérdeztem, hogy hol találhatok útitársat skandináv utazáshoz, meg azért törölték, mert "burkoltan útitársat kerestem".
Szerintem meg inkább az a gond, hogy kevés trollt törölnek, és az írásaikat is viszonylag ritkán.
Amelyikről úgy néz ki, hogy nagy forgalmat hoz, azt inkább hagyják.
"Úgy látom, sok mindenkinek volt rossz tapasztalata velük, nem csak nekem. Érdekes ez.."
msot töröltek egy kérdést, amiben egy 13 éves lány kérdezte, hogyan kell pizzát rendelni.
kicsit sem pofátlanság, amikor 10 percig írsz egy választ, aztán indoklás nélkül törlik, nem beszélve arról, hogy mi van, ha nem kamukérdés volt, és vki tényleg segítséget vár.
///A moderátor vagyok, mivel máshogy nem tudunk sajnos reagálni! A kérdés nem hülyeség volt hanem szabálytalan, mivel - ha megnézed - az oldalon kb fél éve TILOS 16 éven alulinak regisztrálnia, így sajnos őt törölnünk kellett, így a kérdését is!! Nem vagdalkozni kellene, hanem ismerni a szabályzatot. Üdv.///
Lehet, hogy nem a TE válaszoddal volt gond, hanem vagy a kérdéssel, vagy valamelyik másik válasszal. (És lehetett azért problémás a kérdés, mert a kérdezö csak hülye kérdéseket tesz fel 13 éves lányként - meg másokként is -, közben meg egy 50 éves papa!)
Meg attól, hogy "szerinted" rendben volt a válasz, még lehetett szabálysértö!
13 éves lány kérdését hivatalból törölniük kell, a lánnyal együtt.
Pont.
Ha már itt üzengetünk:
Kedves Moderátor!
Jelentettem ezt a kérdést még a kiírás napján, mert "13 éves" személy kérdezte, mégis ignorálták:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Két kérdésemet törölték, amelyek igazak voltak, nem kitalációk. Az egyik a családi kapcsolatokban volt, volt némi problémám egy családtagommal, amit akkor nem tudtam megoldani mert életképtelen voltam, kaptam is az ívet a kommenteknél, de ránézésre sem volt benne semmi kamu, mégis kitörölték, azt hiszem meg is említették a kis üzenetben ami beugrott, hogy ne írjak ki kamu kérdéseket.
A másik egy jogi kérdés volt, amihez nagyon hasonló kérdést valaki nemsokkal előttem kiírt, de mivel abban a topicban nem vagyok látogató ezért nem láttam, nem olvastam. Egy válaszoló írt csak, az is csak belinkelte a másik kérdést, és tele pofával nyomta kommenteken keresztül hogy de, ne hazudjak azt is én írtam ki. Nem tudtam bebizonyítani hogy pedig rohadtul nem, mégis kitörölték a kérdést, pedig a moderátorok láthatták, hogy nem azonos készülékről, ip címről, vagy hálózatról meg mit tudom én lett kiírva.
Na ezeket nagyon felháborítónak tartom a mai napig, pedig már nem ma voltak. Illetve azt is, ha valaki erőszakos, provokatív, mégsem törlik a válaszait a jelentések ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!