Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek itt a moderátorok...

Szerintetek itt a moderátorok egy 10-es skálán, hogy dolgoznak?

Figyelt kérdés

1 nagyon rossz, 10 jó.

Szerintem 1.

Amikor róluk írtam, törlés mellett az volt a válasz, hogy ne írjak valótlanságot.

Ha nem lenne rossz tapasztalatom, nem lennèk felháborodva.

Most, hű de jól működik a törlés, hogy moderátorokról van szó!

2019. aug. 14. 07:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

Jogos a törlés persze, csak azt nem értem, hogy ami 100x szabályszegőbb azt miért látom otthagyva, folyamatosan?

Ha ennyire szabálykövető itt a gyk, akkor miért engednek a szex rovatba 16, 17 éveseket? Amikor megnevezi a korát?

2019. aug. 14. 14:17
 32/73 A kérdező kommentje:

Itt most hirtelen minden szabályos lett, minden betűnek meg kell felelni ami le van írva a szabályzatba.

Csak ez olyan, mintha megyek a szeméttelepre, és a portás nem enged be, mert olajos a nadràgom, hirtelen a szabályzat lesz az első....

2019. aug. 14. 14:19
 33/73 anonim ***** válasza:
44%

Jelentetted és nem törölték? Írhatsz e-mailt a fő kapcsolattartási címre, majd rendezik.

Mondok egy vicceset, ha már sztorizgatunk. Valaki rendszeresen beírja letöltős kérdések alá hogy a Btk. bünteti, és hogy neki igaza van, ne hallgasson senki a többi felhasználóra. Megválaszoltam neki hogy mennyire idióta gondolkodásmód szerint offolja szét a kérdéseket. Az idióta jelző a viselkedésére és nem a személyére irányult, nem sértésként. Erre egész oldalas piros betűs figyelmeztetést kaptam, mert hogy milyen szavakat használok, és a szó ki lett moderálva a kommentből. Oké, legyen így, bár az idiótázás nem erre irányult.

A napokban bejárta a híreket a kutyakínzásos ügy, lett is belőle néhány hatásvadász kérdés. Mikor jelentettem a "dögölne meg ez a patkány nő" kommentet, nem történt semmi, és azóta is ott van.

Minden azon múlik, hogy milyen életszemléletű moderátort fogsz ki. Van, akinél egy jelző sem fér bele, van akinél a különösen durva átkozódás is.

2019. aug. 14. 14:24
 34/73 A kérdező kommentje:

És még egy dolog.

Pár hete, egy kérdesnél, az volt a válasz, hogy "hogy lehetsz ennyire hülye? "

Azt miért nem lehetett törölni, úgy hogy be is jelentettem, tisztelt szabàlykövető vàlaszolóim?

2019. aug. 14. 14:24
 35/73 A kérdező kommentje:
33. Neked igazad van, ez tuti így van, ezért mondom, hogy egy fabatkát sem ér a munkàjuk...
2019. aug. 14. 14:26
 36/73 anonim ***** válasza:
37%

Ezt nem állítanám, napi átlag 50 kérdést jelentek, és 90%-ukat törlik. A maradék 10% már tényleg csak olyan kötekedés, amit vagy megítélnek, vagy nem. Bár hozzáteszem, hogy nem látogatom a Politika, Szexualitás, Felnőtt párkapcsolatok és Családi kapcsolatok témát sem.

Néha mikor kimarad 1 nap és visszatekerem hogy vajon törölték-e az általában törlendő kérdéseket, jellemzően nem, mert ezek szerint senki nem jelentette azokat. Kevés a lelkiismeretes ember, és mielőtt valaki belekötne hogy genyóságból meg hobbiból jelentgetek: azt jelentem, amire egyértelműen hivatkozható a Szabályzat adott pontja, és ezért is ennyire magas a törlési arány náluk.

Hogy végre a kérdésre is választ kapj: szerintem a moderátorok teljesítménye 10/9: nem törölnek mindent, de kellően szigorúan van tartva a szabályzat ott, ahol én követem az eseményeket. Főleg, mióta a veterán trollok napi szinten visszaregisztrált fiókjait törlik, és a napi szinten kiírt kérdéseket is törlik. Valami keményebb moderátor lehet alkalmazva, mert régen azokat tiltották akiknek már elege volt a trollokból és szóvá merték tenni, nem a troll kérdéseit.

Nem mellesleg a moderátorok munkáját számonkérő kérdéseket is kapásból törölni szokták, úgyhogy még egész jól állsz az üggyel.

2019. aug. 14. 14:35
 37/73 anonim ***** válasza:
49%

"Minden azon múlik, hogy milyen életszemléletű moderátort fogsz ki. Van, akinél egy jelző sem fér bele, van akinél a különösen durva átkozódás is."

Igen, ez az egyik ok.

De van olyan is, aki olyan szinten vallásos, hogy az égvilágon mindent töröl, ami egy hajszálnyit is sérti a keresztényeket vagy a zsidókat. Vagy csak a világképüket, vagy a Bibliát.

Volt egy olyan megjegyzésem, ami nem is volt sértő, csak félreértette.

1 percen belül törölte.

Ezen kívül viszont semmit: ateistát és az összes többi vallást teljesen szabadon lehet gyalázni. Sokszor nem törlik akkor se, ha jelented.

Ezen kívül már olyan megjegyzést is kaptam tőlük, hogy ne csináljak nekik munkát. Ne jelentsek semmit, maradjon minden úgy, ahogy bekerült az oldalra.

Tehát van egy ilyen szempontjuk is.

Részben ezért van az is, hogy a trollokat nem törlik: mert akkor úgyis újból írna az illető. Nem nagy kunszt bevágni ide 5-8 oldalt.

2019. aug. 14. 14:36
 38/73 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy ezt törlik majd, mert a kritikát biztosan nem bírják.
2019. aug. 14. 14:37
 39/73 A kérdező kommentje:
Csak, akkor legalább mindenütt ilyen szorgalommal dolgoznának...
2019. aug. 14. 14:38
 40/73 anonim ***** válasza:
100%

"mióta a veterán trollok napi szinten visszaregisztrált fiókjait törlik"

Na!

Fény az alagútban!

Mondjál már néhány %-ot, mert nekünk is van egy veteránunk, aki rendszeresen megírja, hogy megdőlt a materializmus, és ahol ő megjelenik, ott rajta kívül nem nagyon lehet mást olvasni.

Idáig csak nagy botrányok után, mikor már hárman kértük egyszerre és nyilvánosan, akkor törölték nagy keservesen pár megjegyzését.

Pár hete még volt vagy 5 ismert regisztrációja.

Elmebeteg szegény - csak azt nem értem, hogy miért ez az oldal van neki kijelölve dühöngőnek.

2019. aug. 14. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!