Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Olyat szabad-e kérdezni, hogy...

Olyat szabad-e kérdezni, hogy X városban az Y iskola z nevű igazgatójának a felesége-e a v nevű igazgatóhelyettesnő?

Figyelt kérdés

Csak mert nem akarok tilosat kérdezni. Mert egy politikusra vonatkozó meleges kérdésem törölték, hogy nem szabad.

Ha nem szabad, akkor nem baj, de egyrészt a gyik a máshol feltenni félt kérdésekre lenne, másrészt meg mintha a közszereplők magánélete után is szabadna -a gyiken kívül, ezek szerint- érdeklődni.

Szóval, szabad-e igazgatók családjáról kérdezni. Utánanézni nem lehet, gyakori név.

2019. aug. 6. 01:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Visszakanyarodva a fő kérdésre; ha nevekkel kiírod azt, amit fent emlegettél és nem kerül törlésre és eljut a kérdésben szereplő személyekhez, gondold el, akár botrány is lehet emiatt az iskolában.
2019. aug. 7. 18:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Na, azt nem tudom, hogy miért is lenne botrány.
2019. aug. 7. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát, én nem vagyok iskolaigazgató, se helyettes, de, ha nekem kiírná valaki a teljes nevem, hogy járok e az XY-al (és neki is a teljes nevét), teljesen kiakadnék és kinyomoztatnám, hogy honnan írták, abból pedig, hogy ki lehet a kérdező és feljelenteném.
2019. aug. 7. 20:26
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Nem "járásról" van szó, hanem feleségről, sőt régóta feleségről. Nem alkalmi akármiről, hanem véglesen, nyilvántartott családtagságról.

2019. aug. 7. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Még mindig nem érted a lényeget, de, ha egyszer felnőtt leszel megérted. NEM AZ A LÉNYEG, hogy járnak e vagy házasok vagy akármi - AZ A LÉNYEG, hogy kiírod a nevét egy anonim fórumra (bár te anonim maradsz ő nem, de ezt hagyjuk is), pedig az iskoláján, családján, barátain kívül SENKI sem ismeri, de Te adsz neki egy kis hírnevet itt.

Meg SEMMI KÖZÖD a magánéletéhez.

SEMMI KÖZÖD A MAGÁNÉLETÉHEZ!!!

SEMMIIIII!!!

Úgyhogy nincs jogodban anonim róla társalogni egy fórumon, ahol mindenki megfordulhat.

Én se örülnék neki.

Ha akarod, kiírod, ha nem, nem, kb mindenkibe belekötsz itt, aki hozzászólt ehhez.

Majd, ha eltelik 10 év, olvasd ezeket újra és meg fogod érteni.

2019. aug. 8. 05:45
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Azért ez aranyos, hogy adsz még 10 évet. Honnan veszed, hogy hány éves VAGYOK? Állításként, vita nélkül, abszolút bizonyossággal.

Irigylem az ilyen embereket.

2019. aug. 8. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!