Észrevettétek, hogy "felhigult" a GYIK közönsége?
Egyetértek, de nem a tizenéveseket okolom. Hatökörködni minden korosztály tud, ez az igazság.
Én például huszonévesen hajlamosabb lettem rá, hogy ökörködjek; tizenéves koromban egyáltalán nem voltam. Rendesen válaszoltam, ha kérdeztek.
Szóval ma inkább adnék hülye választ, mint tizenévesen. De nem szoktam. ;)
Az IQ teszttel sem értek egyet. Egy osztálytársam pl. ökörködősebb volt gimiben, de szuper-menza tag volt.
Ennek az érzelmi intelligenciához inkább köze van, de azt meg meg lehet fejteni hagyományos IQ-val is.
Talán azt lehetne, hogy ha a kérdés *feltevője* jelenti a választ a moderátornak, akkor az súlyosabban számít. Lehet, hogy egy valami miatt kimoderált hozzászólás a kérdezőnek igazából *hasznos*, akkor miért moderálják ki?
Szóval, akiknek sok válaszát kellett már így körültekintően moderálni, meg amúgy is alacsony a "hasznosságuk", akkor egyre kevesebb választ írhatnának. És persze a kérdéskiírásuk is korlátozódik (pl. 1 kérdés / 2 nap). Ha nem tanulnak, akkor meg megszűnik.
Így egy idő után arra sem válaszolhatna, amire szeretne, ez idegesítené, és nem azzal töltené az idejét, hogy másokat idegesít meg b*****tat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!