Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy "felhigult...

Észrevettétek, hogy "felhigult" a GYIK közönsége?

Figyelt kérdés
Valószinű az az oka, hogy szünidő van, 10 éves gyerekek irják a problémáikat. Ami nem baj, de Ők is válaszolnak a felnőtteknek.Többnek tünik a "hülyeséget iroknak" a száma is.
2010. júl. 10. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így felhígult ez az oldal, de tényleg így van...:S
2010. júl. 31. 22:45
 12/16 anonim válasza:
A honlap azért van hogy olyan kérdéseket is feltehessenek amit amúgy nem mernének, és ha ökörködnek mi van? Ez olyan mint a telefonbetyárkodás szerintem :D Az IQ-teszten meg 10-ből 7 ember elbukna.
2010. júl. 31. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 15 éves vagyok, de szerintem értelmesebb válaszokat adok, mint néhány "felnőtt".
2010. aug. 1. 00:50
 14/16 anonim válasza:

Egyetértek, de nem a tizenéveseket okolom. Hatökörködni minden korosztály tud, ez az igazság.

Én például huszonévesen hajlamosabb lettem rá, hogy ökörködjek; tizenéves koromban egyáltalán nem voltam. Rendesen válaszoltam, ha kérdeztek.

Szóval ma inkább adnék hülye választ, mint tizenévesen. De nem szoktam. ;)

Az IQ teszttel sem értek egyet. Egy osztálytársam pl. ökörködősebb volt gimiben, de szuper-menza tag volt.

Ennek az érzelmi intelligenciához inkább köze van, de azt meg meg lehet fejteni hagyományos IQ-val is.

Talán azt lehetne, hogy ha a kérdés *feltevője* jelenti a választ a moderátornak, akkor az súlyosabban számít. Lehet, hogy egy valami miatt kimoderált hozzászólás a kérdezőnek igazából *hasznos*, akkor miért moderálják ki?

Szóval, akiknek sok válaszát kellett már így körültekintően moderálni, meg amúgy is alacsony a "hasznosságuk", akkor egyre kevesebb választ írhatnának. És persze a kérdéskiírásuk is korlátozódik (pl. 1 kérdés / 2 nap). Ha nem tanulnak, akkor meg megszűnik.

Így egy idő után arra sem válaszolhatna, amire szeretne, ez idegesítené, és nem azzal töltené az idejét, hogy másokat idegesít meg b*****tat.

2010. aug. 1. 03:46
 15/16 anonim válasza:
u.i.: bocs, MENSA. elírtam. :D
2010. aug. 1. 03:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Én étel-sütés-főzés érdeklődő vagyok. De már nem érdemes válaszolni a kérdésekre. Látszik, hogy főzéshez abszolut nem értő személyek kérdeznek valamit, csak a pontért. A válaszért vissza sem néznek, nem reagálnak rá.
2010. okt. 22. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!