Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy "felhigult...

Észrevettétek, hogy "felhigult" a GYIK közönsége?

Figyelt kérdés
Valószinű az az oka, hogy szünidő van, 10 éves gyerekek irják a problémáikat. Ami nem baj, de Ők is válaszolnak a felnőtteknek.Többnek tünik a "hülyeséget iroknak" a száma is.
2010. júl. 10. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

így van sajnos.

ez ellen nem tudunk mit tenni, a moderátorok csak örülnek hogy több a regisztrált felhasználó, ezáltal nagyobb a látogatottságuk, tehát törölni biztosan nem fogják őket.

2010. júl. 10. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is megfogalmaztam magamban. Leginkább az idegesít, hogy egyes komoly kérdéseimre, amikre csak a felnőttek tudnának válaszolni tinik írogatnak... És ezek még csak azok, akik odabiggyesztik az évszámot... De hányan válaszolhatnak a kisebb korosztályból, akik nem írják oda hány évesek?

Szerintem szörnyű. Kellene nyisson egy aloldalt a gyakorikérdések vezetősége, ami a tinik kérdéseit és válaszlehetőségeit fogadja.

2010. júl. 10. 10:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, jó ötlet! Lehetne egy ifjúsági GYIK.Csak hogy hogyan lehet megoldani azt nem tudom. A regisztrálásnál kéne valamit tenni. Mondjuk egy kis IQ-teszt.Ettől még a felnőtt agymosottak is kiesnének.
2010. júl. 10. 10:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az sem lenne jó megoldás/ifjúsági gyik/ mert pl amikor én regisztráltam lehettem vagy 16-17 éves, és voltak olyan problémáim amikre normális válaszokat vártam, nem pedig 10 éves gyerekektől.

Nem szabad általánosítani. Most akkor én rossz voltam mert 17 éves fejjel beszóltam a "felnőttek" dolgaiba? Sokan megköszönték a válaszaimat, mert voltak kérdések amikhez igenis hozzá tudtam szólni. Egy ifjúsági gyikben pedig max csak azt fejthettem volna ki, hányadik randi után fogja meg a lány kezét.

L/18

2010. júl. 10. 10:32
 5/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előbbihez.

Más érdekel, mint a legtöbb velem egykorút, és kb. az aloldalhoz nem tudnék hozzászólni, úgyis maradnék itt.

Tudok komoly lenni, sokszor komolyabb, mint a korosztályom, s egyes témákba igen is bele tudok szólni, mert utánaolvastam, mikor ugyanaz engem érdekelt, több weboldalt is megnéztem a témában valamikor.

17/L

2010. júl. 10. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek! le hülye válaszolókkal!

Babi néni

2010. júl. 10. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lenne, ha mindenki csak abba szólna bele, amihez ért is. De sajnos nem ez a helyzet itt, amint azt látjuk...
2010. júl. 10. 12:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem, de én még csak most jöttem :D
2010. júl. 10. 13:42
 9/16 haggyámán ***** válasza:

Pontosan. Mindenki ahhoz szóljon hozzá, amihez hozzá tud szólni.

Én se szólok hozzá olyasmihez, amihez nem tudnék érdemleges választ írni csak azért, hogy minden kérdéshez hozzászóljak.

2010. júl. 31. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
De sokan távoznak is most, hogy a moderátorok azokat a kommenteket is törlik, ahol elhangzik a kaki szó.
2010. júl. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!