Észrevettétek, hogy "felhigult" a GYIK közönsége?
így van sajnos.
ez ellen nem tudunk mit tenni, a moderátorok csak örülnek hogy több a regisztrált felhasználó, ezáltal nagyobb a látogatottságuk, tehát törölni biztosan nem fogják őket.
Ezt már én is megfogalmaztam magamban. Leginkább az idegesít, hogy egyes komoly kérdéseimre, amikre csak a felnőttek tudnának válaszolni tinik írogatnak... És ezek még csak azok, akik odabiggyesztik az évszámot... De hányan válaszolhatnak a kisebb korosztályból, akik nem írják oda hány évesek?
Szerintem szörnyű. Kellene nyisson egy aloldalt a gyakorikérdések vezetősége, ami a tinik kérdéseit és válaszlehetőségeit fogadja.
Szerintem az sem lenne jó megoldás/ifjúsági gyik/ mert pl amikor én regisztráltam lehettem vagy 16-17 éves, és voltak olyan problémáim amikre normális válaszokat vártam, nem pedig 10 éves gyerekektől.
Nem szabad általánosítani. Most akkor én rossz voltam mert 17 éves fejjel beszóltam a "felnőttek" dolgaiba? Sokan megköszönték a válaszaimat, mert voltak kérdések amikhez igenis hozzá tudtam szólni. Egy ifjúsági gyikben pedig max csak azt fejthettem volna ki, hányadik randi után fogja meg a lány kezét.
L/18
Csatlakozom az előbbihez.
Más érdekel, mint a legtöbb velem egykorút, és kb. az aloldalhoz nem tudnék hozzászólni, úgyis maradnék itt.
Tudok komoly lenni, sokszor komolyabb, mint a korosztályom, s egyes témákba igen is bele tudok szólni, mert utánaolvastam, mikor ugyanaz engem érdekelt, több weboldalt is megnéztem a témában valamikor.
17/L
teljesen egyetértek! le hülye válaszolókkal!
Babi néni
Pontosan. Mindenki ahhoz szóljon hozzá, amihez hozzá tud szólni.
Én se szólok hozzá olyasmihez, amihez nem tudnék érdemleges választ írni csak azért, hogy minden kérdéshez hozzászóljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!