Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek van rendőrrel jó és...

Kinek van rendőrrel jó és rossz tapasztalata?

Figyelt kérdés
Én nem is értem azokat akik lenézik lehet valaki rosszat tapasztalt de ez nagyban függ az embertől és nem csak egy emberen múlik valami
2019. júl. 5. 19:13
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Jó: sosem büntettek meg, még akkor sem, amikor ha nagyon akart, akkor büntethetett volna (kb 15 éves, megbarnult elsősegélykészlet). Egy kicsit elviccelődtünk, és megígértem, hogy veszek egyet (így is lett amúgy). Persze nem a "miaf..szértállítottálmegtebarom" arccal álltam meg.

Rossz: amikor összetörték az autómat (cserbenhagyás), akkor kb magamnak kellett "helyszínelnem" és megtalálnom a tettest. Utána viszont rendesek voltak, mert aláíratták vele, hogy tényleg ő volt.

Szerintem az olyan, amikor a "semmiért" büntet az többnyire a sofőr hibája, ha másért nem, a fent említett arcért és hozzáállásért. Persze biztos van többféle rendőr, olyan sokkal azért még nem hozott össze a sors.

2019. júl. 5. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen rossz tapasztalatom volt rendőrrel mikor 15 évesen a csajomat vittem a robogómon tök szabálytalanul. Na az egy kiba bunkó volt. Az azóta eltelt 25 évben semleges vagy jó tapasztalataim voltak.
2019. júl. 5. 20:01
 3/7 13795 válasza:
33%
Bejöttek 3rendőr,a házamba és kihúzott a teraszra és szétvertek olyannyira hogy a bordáim szét törtek. Azért mert nem tanuskodtam egy jó ember ellen.
2019. júl. 5. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Én már randiztam rendőrrel😁
2019. júl. 8. 04:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán volt még velük komolyabb tapasztalatom.

Jó: egyszer előreengedtek a Mekiben 😂

Rossz: ezt se mondanám igazán rossznak, mert csak megijesztettek. Tavaly követtek autóval este kb 10 percig. 2 családtagommal sétáltunk, és csak annyit láttunk, hogy egy autó jön utánunk. (Nem lehetett látni hogy rendőrautó.) Aztán mikor megállítottak, kiderült, hogy 3 embert kerestek, mi meg pont hárman voltunk.

2019. júl. 10. 21:16
 6/7 anonim válasza:

Jó:Előreengedtek a pizzériában; diszkóban meghívtak egy piára(2 rendőrrel összefutottam egy diszkóba beszélgettünk és aztán végül együtt ittunk)

Rossz:Nem volt még

2019. júl. 12. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Jó: Amikor Esztergomban árvíz volt ők is ott pakolták a homok zsákokat és utána tök jól elbeszélgettünk; buliztam már rendőrrel és végig figyelt meg vigyázott rám; randim is volt már rendőrrel nagyon helyes és szimpatikus volt 😍 instagramon pedig sok rendőr bekövetett és páran írtak is annyira aranyosak ☺️😍 meg pl apát és anyát nem büntették meg ha meg igen akkor nagyon kevés volt a bünti. Azt mondták , hogy általában azokat büntetik meg akik bunkón viselkednek velük de persze kivétel is van. Engem még nem állítottak meg mert nem vezetek , de ha lesz rá példa én nem bunkón állok meg hanem kedvesen és bízom benne, hogy minden rendben lesz ☺️ Apát hívták is dolgozni rendőrségre(mérnök).

Rossz:Hát nekem szerencsére ilyen még nem volt és remélem nem is lesz

2019. júl. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!