Hogyha Messengeren véletlen rányomtam egy "xy üzeneteinek figyelmen kívül hagyása" gombra, és most nem kapom meg az üzeneteket tőle, ezt vissza lehet állítani?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 21:08
1/3 anonim válasza:
Ha csak arra nyomtál rá, hogy üzenetek figyelmen kívül hagyása akkor e fog "rejtődni" a személy, ha újból rákeresel a személyre és írsz neki valamilyen üzenetet akkor minden visszatér mintha mi sem történt volna.
2/3 A kérdező kommentje:
És ha ő ír nekem, akkor az ő üzeneteit is ugyanúgy fogom látni?
Egyébként köszönöm a választ!
2019. jún. 28. 05:45
3/3 A kérdező kommentje:
Meg rányomtam egy "Nem vagyok kíváncsi xy üzeneteire" gombra... ezt már megbántam, nem is szándékos volt, ezért szeretném megkérdezni hogy kell visszacsinálni?
2019. jún. 28. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!