Piaci füstölt áru árusításra milyen engedélyek szükségesek?
Figyelt kérdés
Saját készítésű füstölt hús áru értékesítése piacon milyen törvényekkel van szabályozva? Gondolok itt hatósági engedélyekre, higiéniai előírások, ill. mennyire szigorú ezek ellenőrzése?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 21. 15:02
1/1 anonim válasza:
Röviden: NEBIH, NAV, és az adott piacéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!