Ha tudom a városnevet és a lakótelep nevét háztömbszámmal ki tudom deríteni valahogy melyik utcában van?
Figyelt kérdés
meg tudom nézni neten valahol essetleg valamilyek progival hogy melyik utca az ahol egy lakótelepnek egy háztömbje áll? (csak az ajtószámot nem tudom és az emeletet de ennek már csak akkor lesz jelentősége ha elküldtem azt a valamit amit akarok mert postán szeretnék küldeni valamit, de az utca még csak kéne) nagyon fontos lenne és megköszönöm mindenkinek aki tud segíteni2010. júl. 8. 23:25
1/2 anonim válasza:
www.norc.hu
Budapest, a Balaton környéke, Debrecen, Győr, Hajdúszoboszló, Miskolc, Szeged, Szentendre van feltérképezve a magyar városok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!