Mikor jön ki az Odaát 15. Évad?
Figyelt kérdés
Itt tudja valaki? Sehol sem írják:(2019. jún. 19. 12:44
11/17 anonim válasza:
Igen, és nem. Ott voltam az elején, de aztán nem tudtam ilyenekkel foglalkozni, mert a való élet ellepett problémákkal.
2015-ben találtam vissza hozzájuk, és egy nagyon nehéz időszakomon segítettek át a fiúk. Ezért sosem tudok nekik, az egész sorozatnak, és a rajongóknak is hálás lenni. :)
13/17 anonim válasza:
Én nem néztem akkor, mert tv-ben, vagy máshol nem igazán hallottam róla, csak most utólag, és most néztem sorban őket, viszont a 15.-évadot nem találom sehol szinkronosan, esetleg valaki valami tipp? ( Ncore-n csak 14 évadig van szinkronnal)
14/17 anonim válasza:
#13: Azért nem találod a 15. évadot szinkronnal, mert az még nem készült el. Egyáltalán nem tudni, hogy ha igen, akkor mikor hajlandóak belefogni a szinkronizálásába. A sorozat véget ért, a rajongók nem vegzálják a magyar csatornákat szinkron miatt... úgyhogy örülhetünk, ha lesz, de én azon sem lepődnék meg, ha már nem jönne össze.
15/17 bothdani15 válasza:
HBO max-on már nézhető szinkronosan.
16/17 anonim válasza:
Igen, tudjuk. Március elejétől ott van a 15. évad szinkronja. Csak nincs mindenkinek lehetősége HBO max-ra.
17/17 bothdani15 válasza:
Mozicsillagon fent is fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!