Mikor jön ki az Odaát 15. Évad?
Szia!
Az Odaát mindig októberben kezdődik. Sajna ez a 15. lesz az utolsó évad. Arra számíts, hogy közben majd lesznek pár hetes szünetek, pl. karácsony táján, de 2020 májusáig menni fog. Viszont SPN convention-ok (találkozók) sokáig lesznek. HA jobban érdekel a SupNat, mint csak, hogy nézed, keress a Facebookon magyar SPN - Odaát csoportokat, és ott mindig friss, bővebb infókra lelsz, mind a soron következő részről, mind a szereplőkről, vagy a kulissza titkokról.
(Keresd pl. az Odaát-Supernatural magyar csoportot.)
Ugye? Nekem is ez volt az érzésem.
Komolyan dühített ez a befejezés (bár Dean jelenete alatt könnyeztem), meg úgy az egész 20. epizód. Akkor már inkább a 19. rész, mint végleges zárás.
Végül is nem rossz sorozat - de azért más, mint az Odaát.
De nekem jobban tetszett (izgalmasabb) A Médium, Patricia Arquette-tel. Megtörtént, igaz események alapján, és a karakter, Allison Dubois egy valódi, élő személy, három gyerekes családanya.
Hasonló még a Kiválasztott - az amerikai látnok (Eredeti címén: Early Edition): (ebben egy nagyon helyes, aranyos pasi a főszereplő)
Valamint érdekes, és hasonló témájú a
Médium - A túlvilág kalandorai (Afterlife)
Ja, és ki ne hagyd a mozifilmet: Odd Thomas - a halottlátó.
Szóval, én az Odd Thomassal kezdeném,
aztán:
A médium (Medium)
A kiválasztott (Early Edition)
Médium - A túlvilág kalandorai (Afterlife)
Szellemekkel suttogó (Ghost Whisperer)
Ezeket ajánlom. Láttam is.
Ja, és az iZombie elég jó kis sorozat. Én azt néztem meg közvetlen a Supernatural vége után. :)
Még valami: Még egy olyan sorozat nincs - sajnos, vagy nem -, mint az Odaát, de remélem, azért segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!