Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másnál sem hagy a posta...

Másnál sem hagy a posta újonnan értesítőt?

Figyelt kérdés

Mostanában,ha rendelek valamit (pl. most 3 ilyen csomagom volt: amazon,beautybay,ebay) európán belülről, a posta semmilyen formában nem hagy értesítőt. Ha nem követném a csomagjaimat, visszaküldenék valószínűleg, nem kevés kárt okozva nekem. Így persze látom a követési rendszerükben,hogy a "kézbesítő a postán leadta",de ez akkor sem járja szerintem. Ráadásul úgy van az egész csinálva, mintha megpróbálták volna kihozni (Sikertelen kézbesítés helyszínen (PDA)

zárt lépcsőház), de ez kamu, mivel ez egy társasház, és a postások be tudnak jönni. Érdekes a többi levelet be tudják dobni. Mit tudok lépni az ügy érdekében? Az nem érdekel hogy meg sem próbálja kihozni a csomagom, csak azt a rohadt értesítőt dobná be.

2019. jún. 12. 01:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam.. Szerintem nem egyedi eset. Ez van.
2019. jún. 12. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy a leveles postás be tud jutni,lehet kulcsa vagy kapukódja(amit a társasház ad neki)de a csomagos az más,akár minden másnap más körzetben is dolgozhat ha olyan a státusza.Voltam csomagos postás,sok házhoz volt kapukódom de nem mindhez-ahová a leveles mégis bejutott ezért a megírt értesítőt a letéti postára kellett adni a csomaggal együtt és a helyi leveles postás vitte ki másnap-mert ő be tudott menni a postaládáig.

Ha sorozatban megtörténik akkor tegyél panaszt,kapsz pár oldal A4-es jegyzőkönyvet,a PDA-ban van GPS úgyhogy látható egy térképen hogy a nyomtatás tényleg a ház előtt történt-e vagy pár km-el arrébb.

Amúgy pár éve van olyan rendszer hogy a külföldi csomagokat a szabály szerint nem kell házhoz kézbesíteni csak a letéti postáig,házhoz csak az értesítőt(legalábbis a kínaiakat)a felsoroltaknál nem tudom.

2019. jún. 13. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megértem igazából hogy a csomagos postás nem jön be (mert nem tud),vagy eleve nem hozza ki a csomagot,ezzel nincs is bajom.Csak az a felháborító hogy a leveles postás sem hozza ki az értesítőt.Most is van egy csomagom amit már leadtak a postán 2 napja,és senki nem hozott értesítőt.Keddig várok,aztán úgyis elmegyek érte,és egyúttal panaszt is teszek.Van olyan csomagom aminek nincs követési száma pl.,ki fogja nekem megtéríteni a szállítást stb. ha visszaküldik?Senki nem hagy egy cetlit,hogy na te marha itt a csomagod gyere érte!Nevetséges egy helyzet.Nem a postást hibáztatom,mert nyilván ha neki odaadják a cetlit kihozza,szóval nem tudom hol akad el a dolog.
2019. jún. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!