Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egyet kivánhatnátok mi...

Ha egyet kivánhatnátok mi lenne az?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 16:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"miert mindenki magara illetve a szeretteire gondol mikor egy dolgot kivanhat.."

1. legtöbben automatikusan erre gondolnak, és azért nem jut eszükbe a világ

2. én azért gondoltam arra, amire (ne ebbe a családba szülessek), mert lassan begolyózok attól, amit művelnek körülöttem, és nemhogy a magam életét megoldani nem lesz erőm, de a világra így nem is tudok gondolni, hogy látom körülöttem, mennyien mennyivel jobb családban élnek (nem anyagiak, csak nyugalom, béke, megértés, elfogadás, és ne mindig rajtam csattanjon az ostor, ha összevesznek)... akinek van ereje a világ dolgaira komolyan gondolni, már jobban él, mint ahogy nekem muszáj, míg nem szabadulok innen...

2008. nov. 16. 17:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Én életem végéig tartó egészséget kérnék magamnak és a családomnak is. Nincs rosszabb, mint betegnek lenni...
2008. nov. 17. 09:04
 23/25 anonim válasza:
100%

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, akik az egészséget mondták.

Plusz, a legfontosabb, ami az emberiségnek szól, az az értelem!!

Nagyon sok butaságot elkövet az emberiség, pusztán tudatlanságból. Nem nevelik meg a gyereket, és naplopó lesz belőle, vagy tolvaj, vagy bármi.

Vagy mondjuk nem tanulják meg a kresszt rendesen, és elgázolnak egy félrenézett kresszhelyzet miatt embereket...Vagy csak spórolásból beleengednek mérgező kémiai anyagokat oda ahova nem szabadna...

Lehetne sorolni jó sok midnent ami az emberi butasághoz tartozik.

Én igyekszem ugy élni, hogy vigyázzak a környezetemre, a szeretteimre stb.

Van jó sok gondom is, mégis boldog vagyok, mert megteremtem magamnak. Édesapám azt mondta egyszer, hogy képzeld milyen unalmas lenne az emberek élete problémák nélkül. minden tökéletes lenne?? ugy frankón gondoljon bele mindenki, hogy mi lenne ha tökéletes lenne a világ....:)) sztem vicces, és lehetelen is egyben.

Az ember legyen értelmes, hogy felül tudjon kerekedni a problémáin, és meg tudja oldani azokat,hiszen erről szól az ÉLET.

2008. nov. 17. 09:39
 24/25 anonim ***** válasza:

en kerdeztem azt h "miert mindenki magara illetve a szeretteire gondol ha 1 kivansaga van.."

nekem sem fenyes az eletem ami azt illeti..,sot mielott valaszoltam a kerdesre elolvastam a tobbi valaszt es en is azt akartam irni,h ne ebben a csaladban szulessek(mert ugyan olyan probleakkal kuszkodom,itt is"rajtam csattan az osztor")aztan gondolkoztam..es rajottem,h annyi ehezo gyermek van a vilagon,annyi haboru es utalat..miert csak nekem legyen jo...?ha egyszeruen annyit kivannek,h beke..nekem is es masnak is jobb lenne..

2008. nov. 18. 14:29
 25/25 anonim ***** válasza:
hogy újra kezdhessem az életem a meglévő tapasztalataimmal
2008. nov. 24. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!