Ha egyet kivánhatnátok mi lenne az?
Ucssó: nem, csak annyit jelent, hogy minden úgy van, ahogy elvárod, hogy legyen. Ez azt is jelentheti, hogy az igényeid csökkennek le... :D
Ezt hogy érted? :O
Ne haragudj!!!Este van,fáradt vagyok,minden összejön mostanában!:(
"Ezt hogy érted? :O
Ne haragudj!!!Este van,fáradt vagyok,minden összejön mostanában!:("
Úgy értettem, hogy az, hogy boldog vagy nem azt jelenti, hogy a mostani problémáid meg vannak oldva. Lehet, hogy csak akkor már nem érdekelnek ezek a dolgok...
miert mindenki magara illetve a szeretteire gondol mikor egy dolgot kivanhat..miert nem gondol senki az egesz emberisegre..pl.legyen beke a foldon,ne legyen a penznek erteke..
amugy en azt kivannam,h legyen vege a vilagnak
igen a megjavulas is jo kivansag
en ugy gondoltam,h ha vege lesz a vilagnak,akkor talan 1 ido utan jonnek mas foldlakok es hatha azok tisztesegesebbek lesznek vagy legalabb amig kitalalnak annyi mindent mint mi...
vagy addig Isten gondolkozik,megpihen es talan maskepp teremti ujra a vilagot..ovatosabban,nem hagyja a vilagot eddig fajulni..talan
nem tudom,h h lenne jobb de azt igen,h igy nem jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!