Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemetek?

Miért ilyen szemetek?

Figyelt kérdés
Néhány haverommal(nem barátok, csak haverok) megbeszéltük múltkor, hogy lemegyünk a strandra. Én le is mentem, ott vártam őket a bejáratnál, ahogy megbeszéltük. De nem jött senki. Kb. fél, háromnegyed órát vártam rájuk, aztán inkább hazabicikliztem(20 km-t) (Még a telefonszámuk sincs meg, mivel még suliban beszéltük meg, hogy a nyári szünet első napján zúzúnk a strandra ekkor meg ekkor) :(
2010. júl. 8. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk egy telefonszámot kérhettél volna vagy , msn-en beszélhettetek volna vagy valami :D , lehet hogy ők egymás között mondjuk megtudták beszélni hogy nem az nap mennek , hanem később, és téged is próbáltak felhívni , csak mivel nekik se volt meg semmi elérhetőséged, ezért nem tudtak szólni. De az is lehet h csak átb*sztak ,mert szemetek, :D te tudod hogy melyik a valószínűbb.
2010. júl. 8. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:

De(csak ez kimaradt) az én számomat tudják, csak én nem az övéiket. :P

Mindegy, majd ha találkozom velük valahol, akkor elkérem a számukat :)

2010. júl. 8. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elfelejtették a találkozót, elaludtak, vagy tényleg szemetek.
2010. júl. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!