Hogyan kell lánnyá operáltatni valakit?
Transznemű vagyok és csaj szeretnék lenni az lenne a kérdésem hogy ennek mi a menete.
Odáig jutottam el hogy kell szihológus meg szihháter szakvélemény és utána hogyan tovább?
Te tisztában vagy az identitás és az orientáció fogalmakkal? Ha összefüggés lenne a kettő között, akkor nem lennének cis melegek és hetero transzneműek. Olvass inkább utána vagy én nem tudom, de ha lehet ne próbálj tanítgatni senkit, mert látszólag semmit nem értesz a témához. :)
#6 #8 Nem értem a problémád, én kisgyerekként fullra azt hittem Jacko fehér volt, teljesen ledöbbentem mikor először láttam képeket a fiatal Michael-ről.
És na bumm, találtál képet egy ronda transz nőről, meg vannak ronda cisz nők is, most akkor keressek képet egy ritka randa hölgyről és riogassam a fiatal lányokat, hogy ha nem operálod át magad férfivé, akkor bizony cisz nőként mind így néztek majd ki?
A pedofil Michael Jackson a műtét után egy idő eltelte után kezdett egyre jobban úgy kinézni, mint Yoda.
Kérdező, te csak ádámcsutkás női paródia lehetsz, akin röhögnek az emberek, mint Terry Black "művésznőn".
11
Milyen érdekes hogy "rossz" testbe született mégis "jó" az orientációja... Vajon miért?... Ne akard túlideologizálni!
5#
Az pont hogy a transzneműség amiről a 4-es ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!