Kis korban már meglátszik az emberen, hogy mire viszi az életben, vagy van, hogy egyáltalán nem és majd, csak idősebb korában?
Én, mikor kicsi voltam, szerettem volna állatorvos lenni:)
De a jegyeim nagyon rosszak,nem tanultam/lok van ,hogy el kap a kedv a tanuláshoz,de valamikor még rá nézni sincs kedvem a könyvekre:S
Ha pedig a szüleim rám szólnak,hogy tanuljak,leülök,de 5 perc után, máshol jár az agyam és nem megy:/
Szeretném valamire vinni!Akarom,de(!)nincs mi motiváljon...ha belegondolok abba,hogy ha tanulok,akkor majd, nagy koromban lesz, egy jó állásom, egy szép házam,de ez még annyira elérhetetlen,hogy nincs mi ilyen hosszú távon erre motiváljon:S
Művészeti suliba akartam menni,de nem vettek fel,ugyan is szépen rajzolok van hozzá érzékem,de nehéz oda bejutni.
Kiskoromban ez a kettő dolog mutatkozott meg, a rajz készségem és az állatok iránti szeretetem:)
De úgy érzem,hogy, egy "ágon" se fogok tovább menni és az álmaim se fognak megvalósulni:(
15/L
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Nagyon köszönöm!Meg is veszem a könyvet!
Én is a kisképzőbe jelentkeztem;),de sajnos nem voltam elég jó:( két szakra jelentkeztem a grafikára és a fotográfia:)ugyan is imádok fotózni!:D
Nagyon hálás vagyok nektek, nagyon köszönöm a válaszokat:)
Én évek óta állatorvos szeretnék lenni:)
Tudom,hogy ehhez rengeteget kell tanulni,és jól is tanulok!Elsőként vettek föl egy jó gimibe biosz-kémiára:)
Úgyhogy nagyon örülök,és engem az motivál,hogy ha most "pár"évig jól tanulok,akkor felnőttként jó állásom lesz,sokat fogok keresni,kiköltözhetek külföldre.Te is gondolj rá így,hogy most még sokat kell tanulnod,de ez a sok idő,amit belefektettél,vissza fog fizetődni:)Lehet,hogy soká lesz,mire jó állásod lesz,de ha most nem kezdesz bele,akkor utána már késő lehet:mondjuk nem vesznek föl az orvosira,és akkor bánhatod,hogy most nem tanultál jól!Kitartás,még semmi sincs veszve:)
14/L
Nagyon köszönöm:)
Hajtani fogok!;)
kiskorban nem lehet szerintem kb gimnáziumtól lehet megállapítani hogy viszi-e valamire az ember vagy sem, mert ekkor már jóesetben tud komolyan gondolkozni.
ha motiváció kell gondolj arra, hogy azzal amit most csinálsz, az égvilágon semmire sem viszed. hidd el, jobb ha megtanulod a dolgokat, még ha hülyeség is, gondolkodni meg van egy csomó időd egész nap, azt a pár órát meg fordítsd a jövőd megalapozására:)
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a tanulási módszereiden változtass. Most nyár van, nyugodtan kivihetsz a strandra valami jegyzetet és olvasgasd.
Talán célravezető lenne, ha kijelölnéd mit akarsz aznap megtanulni, átnézni. Szerintem az állatorvosi szakma az egyik legszebb. Hidd el, állatokkal és növényekkel a legjobb dolgozni. 15 évesen ez még nem szerettem volna.
Most kell elkezdeni rástartolni.
Szerintem megéri gürizni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!