Hashajtó után edzés?
Figyelt kérdés
Szorulásom van,orvos tanácsára szedtem be hashajtót, mivel semmilyen házi praktika nem vált be.
Ha hashajtó után edzek/mozgok a hashajtó ugyanolyan hatásos lesz,mintha pl.nem mozogtam volna,csak aludtam volna?
2019. jún. 1. 17:14
1/1 anonim válasza:
Szia!
Arra gondolsz, hogy beveszed a hashajtót, és aztán edzel/mozogsz?
Remélem, ezt csak otthon tervezed, mivel a hashajtó képes úgy megindítani a bélmozgást, hogy aztán minden kijön csőstül, és még csak nem is egyszer. Ilyenkor eléggé legyengülhet a szervezet.
Szóval: ha hashajtózod magad, ezt otthon tedd, amikor sehova nem mennél egyébként. Némelyik hashajtót este kell bevenni, és reggelre van eredmény, és van, ami órák múlva hat. Ha kicsit mozogsz, az jót tesz, de ha csak alszol, akkor is hatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!