Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy váltunk a kommentelők...

Hogy váltunk a kommentelők világává?

Figyelt kérdés
Sok az arcoskodás, a harag, az agresszió, még én is kiborítok másokat sima kérdésekkel, holott érzem, hogy ennek nem így kellene lennie, sok a megmondóember, én is az vagyok néha, de miért van ez a folyamat?

2019. jún. 1. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Okostelefon + közösségi oldalak. Szinte mindenki használja őket, az információáramlás felgyorsul és a fenti két dologgal töltött idő. Mivel egyre többen és több időt töltenek a neten, a kommunikáció is ehhez igazodik, ahogy a használattal járó frusztráció is, amit szintén ugyanitt le lehet vezetni.

Lásd ezt az oldalt, ami ráadásul még anonim is, hogy hány támadó, kötekedő és trollkodó ember napját teszi jobbá, hogy ide jöhet és elmondhatja a magáét következmények nélkül, de úgy, hogy másokat azzal megbánthat.

2019. jún. 1. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is trollkodom, de senkit nem szeretnék megbántani vele, csak kizökkenteni másokat saját lendületükből.
2019. jún. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!