Milyen kést ajánlanátok mindennapi használatra?
Esetleg önvédelemre (nem feltétlen hordanám magamnál), gallyazásra, vminek a felfeszítésére
És olyan max 30k-ra gondoltam
De drágábban is érdekelne, ha szerintetek nagyon jó
A teleshoppos kések a legjobbak. Nehogy elhidd! Soha ne vegyél olyat amit agyon imádnak egy reklámban mert tuti lehúzásért cserébe tuti szart kapsz ezt garantálom. Olyan mintha törvényszerűség lenne. Az a legjobb ha nem a félelemkeltést használod a félelemkeltés és az agresszió ellen mert felerősítik egymást. Aki egoistább az lesz bátrabb mindegy mi van nálad. Azt tanuld meg hogyan törheted le a támadó, vagy fenyegető emberek szarvait szavakkal de nem vehetik észre. Akár a saját oldaladra is állíthatod őket ha el tudod engedni a saját "én akkor sem hagyom magam" - "Mit képzel ez?" - "Ez hozzám képest" - " igeeeeen?"
Vagyis egod. Sok sikert. Engem valahogy sosem bántanak mert valójában nincs is miért és tényleg nincs.
"Milyen kést ajánlanátok mindennapi használatra?"
Vajazókést. Mi mást akarsz minden nap használni?
"Esetleg önvédelemre"
Semmilyet. Amíg nem vagy képzett késsel, addig többet árt mint használ - ha meg képzett lennél, tudnád, mire van szükséged.
"(nem feltétlen hordanám magamnál)"
Akkor meg hogyan? Megmondod a támadónak, hoyg neked késed van otthon?
"gallyazásra, vminek a felfeszítésére"
Gallyazásra célszerszámot, feszegetésre célszerszámot. Ősi népi bölcsesség, hogy ami mindenre jó, az semmire sem jó. Majd ha nagy leszel, megérted.
Döntsd el, mire van szükséged. Villogni akarsz-e a haverok előtt (bármi jó lesz ami szép), kell egy univerzális zsebkés ("svájci bicska" a nyerő), le akarod magad szúratni egy utcai nézeteltérésben (rugós kés).
Mindennapi használatra a hentesnek és a büfés néninek kell kés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!