Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Be van gyulladva a fülem mit...

Be van gyulladva a fülem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ki vettem a füllbevalókat tiszitásra egy kicsit aztán megfeledkeztem róluk...így mikir vissza akartam tenni már a jobb füllem szinte majdnem befort eléggé fájdalmas volt vissza tenni így nem tettem vissza aztán nem tudom vmi ki jött a füllemből és ha bele teszem a füllebe valot ég...de ha ki veszem össze fog forni...tegyek be egy másik fülbevalót vagy inkább ne tegyek bele semmit?Utobbi napokban 2 napig nem volt benne a fülbevaló a jobb fülemben és ma bele raktam és vérzet és nagyon fáj vaki vmi tipp?nem arany szerintem a fülbevalo és nem tudom milyen anyukámtól kaptam.
2019. máj. 30. 16:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy ilyen rosszul fogalmazok🤣
2019. máj. 30. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Vegyél vagy arany, ezüst vagy orvosi fém fülbevalót, vagy próbáld meg egyellöre a másikkal.

Nekem is ez szokott a problémám lenni ha egy ideig nincs bent, kicsit tűrni kell az elején, de nekem másnapra elszokott múlni.(bár nekem nem vérzik, de ez lehet amiatt hogy rég volt bent)

Lehet hogy allergiás vagy a fülbe valódra, érdemes bőrgyógyászhoz menni allergia tesztre.

Ha meg neü gennyes (sárgás folyékony cucc) akkor nincs begyulladva.

2019. máj. 30. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja ha meg ténylegesen begyulladt akkor kamellázd, meg esetleg kend be betadinnal vagy más seb fertötlenitővel
2019. máj. 30. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
*kamillázd
2019. máj. 30. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat😊
2019. máj. 30. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor nekem begyulladt, én tetrán kenőccsel kenegettem, ami 1-2 nap alatt szépen helyretette. Ha nem múlik, egy próbát tehetsz vele.
2019. máj. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!