Meg fogom kapni a csomagom? (WISH)
Szóval rendeltem, néhány dolgot Wish-en, és először rossz címet adtam, de még megtudtam változtatni, de a probléma hogy az országot nem, így magyar címre, Dánia volt beírva, így a tartományhoz (tudom hogy az az USA-ban van) bele írtam azt hogy Hungary. Szóval van esélyem megkapni a csomagom, vavgy felejtős? Ügyfélszolgálatnak írtam, és azt mondták töröljem a rendelést, de azt már feladták... Az egyetlen esélyem, hogy avgy megkapom a csomagom, vagy írok nekik hogy soha nem kapom meg hátha kapok vissza térítést, hiszen az az ő hibájuk, hogy nem tudtam az országot megváltoztatni.
A válaszokat előre köszönöm.
17/hülye lány
"hiszen az az ő hibájuk, hogy nem tudtam az országot megváltoztatni"
Na ne röhögtess. Tényleg hülye vagy.
Oké, leírom részletesen.
Értelmes ember:
- Jé, nem engedi megváltoztatni. Na, megkérdezem az ügyfélszolgálattól, mi a teendő. Oké, megvan. Megrendelem. Megkaptam. Hurrá!
17/hülye lány:
- Jé, nem engedi megváltoztatni. Na mindegy, azért megrendelem Dániába. Ráérek utána megkérdezni az ügyfélszolgálattól, hogy mekkora egy ökör vagyok. Azt mondják, elég nagy. Akkor jövök sírni a gyíkhura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!