3 hete meg kellett volna érkezzen postán a csomagom, amit rendeltem, szerintetek elkallódott? Meg fogom azt még kapni, vagy mondjak le róla?
Sima levél, elsőbbségi vagy ajánlott volt, vagy esetleg TÉNYLEG csomag?
Webáruháznál vetted, esetleg futár hozza vagy magánszemélytől, netes oldalon: Pl. Jófogás,Facebook, Vatera?
Ha tudod a ragszámát, érdeklődj a postán.
Ha nem tudod, akkor csak a webáruházban tudsz kérdezősködni, a rendelés-számmal.
Hívd fel őket akkor telefonon, lehet fel sem adták.
Milyen webshopról van szó?
" A csomag szamomra soha nem volt level."
Oké, nem is azért kérdeztem, mert az értelmi képességeidet vontam kétségbe - ha így érezted, bocs :-)
Csak eladok az interneten és egy 10 cm vastag, 35 cm hosszú doboz ugyanúgy feladható ajánlott levélként - így sok vevő az ajánlottat is csomagnak titulálja.
Igen, az előttem válaszoló jól mondta: fel kell hívni őket telefonon: a weboldal honlapján biztosan megtalálod a számukat a Kapcsolat alatt.
Egyébként ne idegeskedj: lehet, a webáruházban is kifogyott a termék és az újabb adagot várják - meg aztán a postán is beindult már a karácsonyi csúcsszezon... Bár most legutóbb kivételesen gyorsak voltak: szerdán feladott csomagot csütörtökön megkapta mindkét vevőm :-)))) (ez a nagyon mosolygok smiley :-) )
Ha feladták csomagként, akkor annak kell lennie nyomon követési számának, ezért ha nem adták meg, akkor "hajtsd ki" ezt a számot a webáruházból - akár telefonon is.
A szám alapján akár Te is meg tudod nézni a posta honlapján, mit csinál a csomagod. Hacsak nem futárral küldték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!