Az ördögűző című filmet mely tv csatornák adták le?
Figyelt kérdés
Nagy rajongója vagyok filmnek, és érdekel, hogy eddig mely tv csatornák merték bevállalni és leadni. Mivel már nem mai darab a film, így esélyem sincs megtudni pontosan hogy mely csatornák adták le, ugyanis (gondolom) már rengetegen ment. Az "eredetire" és a rendezői változatra is egyaránt kíváncsi vagyok. Köszönöm szépen a válaszokat!2019. máj. 17. 19:31
1/1 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Ha megvan DVD-n, nem kell a TV-ben keresgélned (amúgy jövő héten vetíti a Film+). A magyar bemutató 1989-ben volt, de hogy azóta hol és mikor vetítették, nem tudni. A Wikipédiában fel szokták tüntetni a TV-csatornákat és a sugárzási időpontokat, de csak egyes (ismert) sorozatoknál. Egész estés filmeknél még nem láttam ilyen jellegű adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!