Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ördögűző című filmet mely...

Az ördögűző című filmet mely tv csatornák adták le?

Figyelt kérdés
Nagy rajongója vagyok filmnek, és érdekel, hogy eddig mely tv csatornák merték bevállalni és leadni. Mivel már nem mai darab a film, így esélyem sincs megtudni pontosan hogy mely csatornák adták le, ugyanis (gondolom) már rengetegen ment. Az "eredetire" és a rendezői változatra is egyaránt kíváncsi vagyok. Köszönöm szépen a válaszokat!

2019. máj. 17. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy? Ha megvan DVD-n, nem kell a TV-ben keresgélned (amúgy jövő héten vetíti a Film+). A magyar bemutató 1989-ben volt, de hogy azóta hol és mikor vetítették, nem tudni. A Wikipédiában fel szokták tüntetni a TV-csatornákat és a sugárzási időpontokat, de csak egyes (ismert) sorozatoknál. Egész estés filmeknél még nem láttam ilyen jellegű adatokat.
2019. máj. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!