Rossz naplót írni?
szerintem hasznos dolog naplót írni. Én is írok mondjuk nem napi szinten de ha van valami olyan dolog amit kiszeretnék adni magamból de nem szeretném megosztani másokkal v valami akkor csak leírom.
Szerintem az önismeretben is segít én pl sok mindennek az ok-okozatára rájöttem miközben írtam a napjaimról. Meg akkor eszébe jutnak az embernek olyan dolgok amit úgy talán egyértelműek, de napközben eszébe sem jut az embernek. + jó lesz pár év múlva visszaolvasni
szerintem hülyeség hogy megszerzi vki és lőttek neked. Nyilván nem fogod magadhoz láncolni, legalábbis én itthon tartom.
meg miért lenne időpazarlás ha örömödet leled benne és szereted csinálni? nem vágom h az ismerőseid milyen apropóból mondtak ilyeneket de azért remélem nem beszéltek le az írásról :)
Szia!
A második válaszolóval kell nekem is egyet értenem. Semmiképp sem időpazarlás, vagy haszontalan, ha neked ez jó, tetszik, pláne egy fajta hobbi.
Stressz ellen is nagyon hatásos az írás. Én pl. történeteket írok, így kreatív energiává fordítom, ami egyébként rombolna.
Írni jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!