Milyen fegyverre kéne gyűjtenem airsoftban, ha kezdő vagyok? Face Mask?
Na hát figyelj..én egy pár hónapja kezdtem el airsoftozni. Először egy 911-es Colt posztolyt vettem (ennek viszont nem volt sok értelme) majd az egyik haveromtól vettem használtan egy Heckler & Koch G36-gépfegyvert tuningolt állapotban. A pisztolynak nem nagyon van értelme elsődleges gépfegyver mellé, azokat inkább sniperek mellé alkalmazzák, viszont CQB meccseken én elég jól tudom használni, nagy eventre viszont nem vinném. A G36-ról csak annyit tudok mondani, hogy kellő képpen erős, G&G golyóval és egy red dottal borzasztóan pontosan tudom használni. Ezt úgy képzeld el hogy kb. 25-30 méterről eltalálok egy kártyalapot, ami szerintem elegendőnek bizonyul egy játékos eltalálásához 40-50 méterről :D a behajtható tus miatt nagyon könnyű épületben forgolódni vele és jól ki is van egyensúlyozva, nagyszerű fegyver kezdőknek. Ezt a használt, de nagyon precízen tuningolt darabot 850 RON-ért vettem, ami (nem akarok hülyeséget mondani) úgy nagyjából 56.000Ft. Én csak egy sima rácsos maszkot használok ami szemtől lefele véd és persze egy szemüveget hozzá.
Remélem hogy tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!