Kérdésem az hogy airsoftban ha m16, sr25 vagy ebr m14 et 400fps alattira van állítva akkor használhatom taktikai fegyvernek nem fontos dmrnek? Kezdő játékos vagyok mielőtt letépitek a fejem a kérdés miatt
Figyelt kérdés
A méreteket ne figyeljétek súllyal tisztában vagyok stb2014. dec. 26. 17:42
1/2 anonim válasza:
Én alap gyári Cyma M14-el nyomom a hosszú változat. A hopup gumi és a lenyomó lett kicserélve + kapott egy távcsövet. 360fps, 45-50 (kimért) méterig jó szélcsendben és a csalók miatt használni is szoktam (kell is) a sorozatot. Néha épületbe is bemerészkedek vele, mert megtehetem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Na igen erre utazom én is, hogy így bemenni épületbe is 😊oké oké nem könnyen lehet mozogni vele . Nem is végig azzal bent lenni. Na de csak az érzés kedvéért , ha bénázom úgy is hamar ki kell állni 😊😄
2014. dec. 27. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!