Leiyla kérdése:
Egy férfit miért érdekli ugyanúgy egy önmagára nem adó nő külseje mint egy csinos nőé? Érdekes számukra vagy mi?
Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 10:55
1/8 anonim válasza:
A férfiakat nem a smink, a frizura meg az ilyenek érdeklik, hanem a test formája.
2/8 csatrad válasza:
jah, de most komolyan, hogyan dicserjuk meg a sminkjet, mikor annak orulne a legjobban?
3/8 Mansour válasza:
Attól függ, mit értesz azon, hogy önmagára nem adó. Úgy tapasztaltam, hogy ez különböző emberek számára nagyon mást jelenthet. Egyébként ha én valakit szépnek vagy bármilyen okból vonzónak találok, akkor smink és "ápoltság" nélkül is annak látom. Inkább a túlzott smink az, ami taszít, és az ilyet nem nagyon nézem meg, még akkor sem, ha smink nélkül esetleg tetszene is.
4/8 anonim válasza:
Túlbonyolítod a dolgot.
Férfielgondolás: dugnám? Igen: bókolok. Nem: ignorál.
Ennyi az egész. Smink? Azzal csak a nők törődnek, hogy maguknak és a másik nőnek (rivális) mutogassák magukat.
5/8 anonim válasza:
Fiatal, egészséges termékeny korú nő?
Ha igen akkor érdekli. Mert létre tud utódot hozni és gondozni tudja.
Ez így van az állatoknál is évezredek óta. Nincs különbség.
A nők meg azt figyelik elsődlegesen hogy el tudja tartani (és megvédeni) a leendő gyerekét (gazdag legyen vagy fix jövedelme legyen, hatalma legyen). Ilyen egyszerű ez..
6/8 anonim válasza:
Mert a női szépség java a nők lényéből jön. én egy kócos melegítős vakolatlan csajt sokszor azebbnek látok mint amikor pl ki van kenve pl egy szalagavatóra vagy esküvőre.
35F
7/8 anonim válasza:
#5 Ezt a "nők a pénzre buknak" baromságot nem lehetne már hanyagolni? Naponta beírja valaki valamelyik kérdéshez.
8/8 anonim válasza:
A természetes szépség általában vonzóbb egy igazi férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!