Mennyire jellemző az, hogy egy ez évi cipő, jövőre ugyanúgy megtalálható lesz a Deichmann-ban?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 11:23
1/3 anonim válasza:
Hát van sok olyan darab, ami meg marad ugyanúgy a polcokon jövőre is. De ha jön új kollekció sok lesz az új.
2/3 anonim válasza:
Én a Humanicban vettem a múltkor egy teljesen ugyanolyat, mint 1 évvel korábban. Később már nem láttam. Szuperkényelmes volt, ezért választottam újra ugyanazt. Szerintem, nem érdemes várni: ha beválik, inkább vegyél 2 párat, hogy legyen "tartalékba".
3/3 anonim válasza:
Nem rég voltam, láttam ott olyan cipőt, amit kábé egy éve vettem. Medicus márkájút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!