Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt mi történhetett, vagy...

Itt mi történhetett, vagy tudtok róla valamit?

Figyelt kérdés
Ma nagyjából délután 4-kor a csepeli hév megállóban egy emós csávó álldogált, és zenét hallgatott, aztán egy punk srác, aki olyan 17 körüli lehetett (az emós kb 20) elkezdte löködni a srácot, de az valami brutális módon elverte a punkot aztán elment a hévvel. Én csak álltam, és majdnem elájultam, annyira megijedtem. A hévről láttam, hogy a srác nagynehezen felült a padra és telefonált, elvileg voltak kint rendőrök, de elkönyvelték önvédelemnek.

2019. ápr. 30. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén, neked mi közöd ehhez? Miért érdekel?
2019. máj. 8. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Remélem bele döglik mi a f@nak megy oda kötekedni :D
2019. máj. 17. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek ment oda a punk, lehet ismerték egymást és volt valami affér, vagy csak jó nagy gyökér volt. Sajnos előfordul ez a punkoknál könnyen, ahogy tapasztalom xD attól függetlenül csípem őket.
2019. jún. 9. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!