Hol tudok venni alapanyagokat cosplayhez és kellékeihez?
Cosplay-t (Egy kedvelt karakterem "jelmezét" és annak kellékeit) szeretnék készíteni, viszont nem tudom, hogy hol érdemes keresnem a szükséges alapanyagokat.
Habszivacs illetve gömb hungarocell kéne. Az online szállítás nem igazán megfelelő, mert szorít az idő. Itt a videó, amiben megtalálhatóak az alapanyagok: [link]
Előre is köszi :D
Szia!
Általában barkácsbolt, kreatív boltok, méterárú bolt, használt ruha kereskedések(Ruha-cipő olcsón), parókák ha szükségesek, akkor az interneten, vagy a party boltokban.
Hungarocell gömb kifejezetten kreatív boltokban található, míg a habszivacs barkácsáruházakban (Obi,Jysk stb) található. Bár, ha arra a sima színes (foam) vékony lap habszivacsra gondolsz, az is inkább kreatív boltokban található, az akril festékekkel együtt.
Sajna a gyenge netem miatt nem tudtam végig nézni, az egész videót, de ha leírod, hogy mi kell, akkor megírom - ha tudom -, hogy hol találod meg azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!