Hogy johetnek ki ebbol kevesbe hulyen?
Nagyon bena voltam most ponteken, a ceg akikhez megyek dolgozni atiranyitottak mashova, ahol a papirokat es az uzemorvosit csinalnak. Hetfon kell menjek 2 kulonbozo helyre, kaptam viszont egy idopontot hogy 2 orara kell menjek csak eppenseggel nem tudom, hogy az uzemorvoshoz kell menjek akkorra vagy a papirokat elintezni. Es ketszer hivtam vissza a not hogy akkor az idot pontositsuk mert elsore sikerult ugy leirjam hogy osszezavarjam magam. Masodjara vilagos lett csak eppen azt nem kerdeztem meg hogy 2 orara akkor az uzemorvoshoz kell e menjek. Azt tudom hogy a papirokat kell elobb elintezzem es utana kell menjek az uzemorvoshoz.
Fol kene hivjam viszont mem tudom mit mondjak hogy ne csinaljak tok hulyet magambol.
Segitsetek kerlek.😥
Ne magadból csinálj hülyét, hanem belőlük :)
2-re menj oda hozzájuk, és ha bajuk van veled, megmondod, hogy ők kérettek téged ide 2-re :)
Nem tudni ebből, hogy mi pontosan ez a "papírokat" elintézni. Ha jól sejtem akkor voltál egy telephelyen (vagy üzemben...) és máshol van a munkaügy és az üzemorvos is.
Elvileg előbb kellene kapnod egy papírt amivel mehetsz az üzemorvoshoz, azt tölti ki az orvos, majd azzal vissza is kell menned a munkaügyre. Elvileg így kellene.
Persze lehet, hogy mehetnél az orvoshoz is, mert odatelefonáltak neki. :) Na ezzel nem is vagy előrébb. :)
Nézd ki a telefonszámát annak a két helynek ahova menned kell, nyilván van címed és talán más adataid is, név, stb. Hívd fel azt a két helyet, beszélj azzal akihez mennél, és beszéld meg velük az időpontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!