Kevésbe ismert magyar rock/metal/punk bandákat tudtok?
Figyelt kérdés
Lehetnek ezek 2000 előttiek is.2019. febr. 2. 19:36
2/7 A kérdező kommentje:
Miért ennyire shit itt pár ember?
2019. febr. 2. 19:40
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
teljesen igazad van abban, hogy az első válaszoló a kérdésedre nem adhat olyan választ hogy "tudunk". Jogos a felháborodásod! Ő az első válasz adója, ebből kifolyólag nem tudhatta, hogy mások is tudnak-e kevésbe ismert magyar rock/metal/punk bandákat tud-e más, vagy csak ő.
Most, hogy ő is tud, meg én is tudok, írhatjuk bátran: tudunk.
Hogy honnan veszed, hogy ilyen sok a shit ember itt, nem tudom. Nálatok otthon fekáliaszag van? Felböfögtél valamit?
5/7 anonim válasza:
"Hogy honnan veszed, hogy ilyen sok a shit ember itt, nem tudom."
Pedig elég egyszerű, hisz' ahogy a szólás tartja, mindenki magából indul ki.
Egyébként én is tudok.
6/7 Bandrás74 válasza:
Hatóságilag Tilos,Gipsy SS,Barackca,The Handsome Priest,Derkov Bois,Böjler,Fürgerókalábak,Brigád,Katéter,Tirpunk, Macskanadrág,Hisztéria,stb...ezek a punkok.A metal túl tág fogalom(heavy,power,speed,thrash,black,folk,doom,sludge,prog.),azt nem írok.Pontosíts legközelebb légyszi!
7/7 anonim válasza:
Ez a link a Rituális Rémtettek - eddig - egyetlen albumára, a Rituáléra mutat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!