Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zaklatott már valaki?

Zaklatott már valaki?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen vonalas telefonon .Aztán vettem egy számkijelzős készüléket és egyszer csak úgy felhívtam ,megkérdeztem tőle ,hogy meglepődött e ?Azóta nem telefon betyárkodik .(Az anyósom volt ).
2010. júl. 5. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. júl. 6. 17:24
 13/17 GYermek válasza:
a tesomat zaklatta egy 25-7 eves ember.en 9-10 eves voltam es felhivtam es megmondtam a magamet hogy megvedjem a noverem.sztem valami pedofil f.sz!azota hivogat engem s mondja hogy holvan a tesvered hol hol?
2011. febr. 24. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:

bazz változtass tel.számot...

am nem

2011. ápr. 14. 11:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, egy k.rva les.zbi... :(
2011. júl. 3. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:

igen

sokszor

pl elvileg jártam egy gyerekkel de nem éreztem iránta semmit ezért szakitottam vele,erre állandóan hívogatott,meg visszahívókat küldözgetett,és feltette a képeimet facebookra és mikor megkértem hogy szedje le,még elkezdett kötekedni hogy akárhogy erősködök,úgyse szedi le

egy szánalmas nyomorék -.-"

azóta szerencsére leszállt rólam-elvileg,de barátnőm mesélte hogy őt még mindig zaklatta hogy ráír chaten meg mindenhol hogy mondd már meg EEEEZT,meg AAAZT a barátnődnek!...erre mondom barátnőmnek hogy mondja már meg neki hogy menjen a retkes p.csába és szopjon le bő nyállal-.-

nah miután barátnőm ezt így elmondta neki,mindkettőnket letiltott és azóta még csak hírét sem hallottam

és mielőtt bárki jönne parasztozni meg hogy milyen csúnyán beszélek,hát nem tehetek róla,én szépen megkértem hogy hagyjon békén,mert nem akarok tőle semmit,nekem nem kell a barátsága,semmije,de nem hallgatott a szép szóra.

13L

2011. aug. 6. 23:02
 17/17 anonim válasza:
Igen.Egy fiú 8.-ban (most 9. vagyok)!!!!! :(
2012. jan. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!