Zaklatott már valaki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:06
1/17 anonim válasza:
Igen 2 vénasszony az egyik budapesti belvárosi kerületben.
El kellett költöznöm.
Most is zaklat, egy szomszéd.
N 37
2/17 anonim válasza:
Igen, egy pasi, nem olyan rég ért véget az egész. Most talán végleg leszállt rólam.
4/17 anonim válasza:
igen, egy állat faszi, aki nem bírta feldolgozni, hogy vége,
feljelentettem
5/17 anonim válasza:
Jaj egy cigány, járni akart velem... de én soha olyannal! Állandóan üzeneteket írt, nem válaszoltam rá és abbahagyta, hál Istennek:)
6/17 anonim válasza:
igen! te ezzel a kérdéssel XD vicc volt..
am nemzaklatott eddig senki. méég.
7/17 anonim válasza:
Igen, egy őrült nő először a párom majd engem is majdnem 1,5 évig. Majdnem véget ért miatta a kapcsolatunk de sikerült több ember segítségével leállítani, a barátaink s családunkkal.
8/17 anonim válasza:
21:20 még a hideg is kirázott! 1,5 év!
Engem nem, de nem is szeretném.
9/17 anonim válasza:
Volt 2 férfi is, aki nem értette, hogy nem akarok tőlük semmit, mert foglalt vagyok.
Az egyik kinyomozta a számom és hívogatott, hála hamar abbahagyta.
10/17 anonim válasza:
Sajnos igen. A volt barátnőm. Nem bírta feldolgozni, hogy vége (ez volt tavaly) De most megint elkezdte és nagyon idegesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!